Seneste nyt

Jeppe Rasmussen: Jeg er klar

af

Jeppe Rasmussen har gennem længere tid trænet fast med førsteholdet, og han melder sig derfor fuldstændig klar til at træde et skridt op i målmandshierakiet og indgå i et stærk team med Jannich Storch-

Jeppe Rasmussen er på ingen måde fremmed for førsteholdet, da han over det seneste år har trænet med, som en fast del af målmandsteamet i førsteholdstruppen.

Manager Claus Jensen har kunne lide, hvad han har set, hvorfor han da også glæder sig over at råde over Jeppe Rasmussen.

– Jeppe er en af vores egne drenge, der kom til fra Toreby-Grænge Boldklub for snart fem år siden. Han har i det seneste år været en del af målmandsteamet i førsteholdstruppen, hvor han har suget en masse erfaring til sig. Han havde i efteråret flere kampe på bænken i 2. Division og pokalturneringen, og han har i vinteropstarten fået spilletid i flere af vores træningskampe, hvor han har vist sine evner og store talent frem.

– Han har udviklet sig rigtig meget over det seneste år, og han er helt klar til at indgå i et stærkt målmandsteam sammen med Jannich, siger Claus Jensen.

Rasmussen: Jeg er klar

Jeppe Rasmussen kom til Nykøbing FC fra Toreby Grænge Boldklub i 2016, hvorefter han har udviklet sig i NFC’s talentmiljø og i den seneste tid har spillet for klubbens Sjællandsseriehold sideløbende med, at han har trænet med førsteholdet.

Jeppe Rasmussen udtaler;

– Jeg er enormt glad for, at jeg nu kommer til at være fast med på førsteholdet, og jeg er stolt over, at klubben tror på mig og giver mig den her mulighed, siger Jeppe Rasmussen inden, at han fortsætter.

– Jeg har gennem længere tid fået lov til at snuse til førsteholdet, og jeg føler, at det har udviklet mig rigtig meget – især over det seneste halve års tid, hvor jeg har kunne suge til mig fra Jannich og Sebastian (Storch og Olsen, red.) Så jeg føler mig fuldstændig klar, og jeg glæder mig helt enormt til opgaven.