Seneste nyt

Jeppe Rasmussen fortsætter hos bjørnene

af

Nykøbing FC’s talentfulde målmand, Jeppe Rasmussen, har også sat sin autograf på en kontraktforlængelse med bjørnene, så han også er at finde i klubben i næste sæson.

Han er ganske klar over hans rolle som backup for Tobias Brogaard, men det har han det også fint med;
– Jeg er ydmyg overfor min rolle og ved godt jeg skal være klar hvis Tobias bliver skadet eller af andre årsager ikke kan spille. Når det sker, skal jeg være klar til at gribe chancen og det er jeg sindssyg glad for at have mulighed for.

Hvad er årsagen til du har forlænget med Nykøbing FC?
– Jeg har været i klubben i mere end ti år, og jeg er rigtig glad for at være her. Jeg har været med hele vejen op gennem ungdomsrækkerne, og det er godt at være i en trup hvor mange af spillerne har været igennem det samme som jeg. Jeg har talt med Claus om, hvordan jeg fortsat kan udvikle mig. I det hele taget har vi et godt miljø og sammenholdet i truppen virkeliig fint. Det trækker heller ikke ned at jeg altid er glad for at komme til træning og glæder mig til det, siger Jeppe Rasmussen som er blevet 23 år.

Hvor meget betyder det for dig at spille på landsdelens hold?
– Meget. Vi er jo udkants-Danmark, men vi har meget at byde på i den landsdel hvor jeg er vokset op.

Nykøbing FC’s talentfulde målmand Jeppe Rasmussen spillede 6 kampe i sidste sæson, og er klar til at gribe chancen hvis Tobias Brogaard skulle blive skadet. Fotot: Betamy Foto- og Droneservice.

Hvad forventer du sportsligt i næste sæson?
– Jeg forventer vi kommer til at spille med om oprykning. Vi skal gerne ligge i toppen af 2. division og hvis muligt skal vi gerne være med til at spille med om de øverste pladser, slutter Jeppe Rasmussen der i sidste sæson fik 6 kampe for Nykøbing FC.

Manager Claus Jensen glæder sig også over forlængelsen med Jeppe Rasmussen
– Jeppe udvikler sig hele tiden og viste i kampene i 2. division her i foråret, at han er klar til at komme ind og præstere på et meget højt niveau. Det kunne han, fordi han altid træner professionelt og dedikeret og altid bliver på træningsbanen og selvtræner. Vi har en meget stærk situation omkring vores keepere med Tobias og Jeppe, som inspirerer og presser hinanden på træningsbanen og jeg er meget glad for, at den duo nu er intakt til den kommende spændende sæson, udtaler Claus Jensen.