Seneste nyt

Jeppe Rasmussen: Drengedrøm er blevet til virkelighed

af

Målmandstalentet Jeppe Rasmussen har fået en kontrakt frem til 2022, og det er ifølge ham selv en drengedrøm, der er gået i opfyldelse.

Tidligere på dagen underskrev Jeppe Rasmussen kontrakt med Nykøbing FC frem til 2022.

Toreby-drengen, der har finpudset sit talent i NFC, kalder kontraktunderskrivelsen en drengedrøm.

– Det er rigtig dejligt. Det har jo været en drengedrøm lige siden, at jeg kom til Nykøbing FC, og jeg er rigtig stolt over, at jeg har arbejdet mig hele vejen op til førsteholdet, fortæller han inden, at han glæder sig over både tiden i Toreby og overgangen til NFC, da tiden var rigtig.

– Jeg husker tilbage på min tid i Toreby som værende fantastisk. Dengang var jeg jo børnespiller, men Toreby gav mig en enorm glæde ved at spille fodbold, der gjorde, at jeg senere hen har haft lysten til at videreudvikle mit potentiale i det stærke talentmiljø her i Nykøbing FC.

Jeppe Rasmussen har i en længere periode trænet fast med divisionsholdet, og nu ser han frem til at skabe et stærkt målmandsteam sammen med Jannich Storch samt arbejde benhårdt til træning.

– Nu skal jeg etablere mig og skabe et stærkt målmandsteam med Storch. Jeg skal ud at knokle røven ud af bukserne, blive den bedst mulige udgave af mig selv og se, hvad det kan føre til, siger Rasmussen.

Under hele interviewet, der blev lavet på græstæppet i CM Arena, fornemmer man stor stolthed hos Jeppe Rasmussen – en fornemmelse, som Jeppe selv da heller ikke lægger skjul på.

– Jeg er rigtig stolt over at repræsentere hele Lolland-Falsters hold. Det er stort at være en del af det her setup, hvor vi er mange lokale på holdet og der generelt bliver gjort meget for talentudviklingen. Bare det at stå her på stadion er en drengedrøm, og jeg glæder mig utrolig meget til, at jeg snart kan hilse på alle fansene herinde, slutter han.

Næste opgave for Jeppe Rasmussen og co. er på lørdag, hvor der venter en udekamp mod FA 2000.