Seneste nyt

Jensen: Vi skal være modige og vise os frem

af

Manager Claus Jensen kan godt mærke sommerfuglene i maven forud for aftenens kamp mod F.C. København, hvor hans mandskab skal ud at vise sig frem for fodbold-Danmark.

Når klokken slår 18:00 fløjtes der op til den største kamp i Lollands Bank Park i de seneste mange år.

Begejstringen over den store oplevelse, der venter, har for længst lagt sig hen over Lolland-Falster, og det gælder ikke mindst også truppen, der ligeledes kan mærke, hvor meget den store kamp betyder.

– Det er jo ikke en kamp ligesom alle andre. Det er det nok, når først dommeren har fløjtet op, men der har jo været og er stadig en enorm begejstring og stemning omkring den her kamp. Så vi mærker på bedst mulige måde, at den her kamp er særlig. Det skal vi ind og nyde, siger Claus Jensen inden, at han uddyber.

– Vi elsker de her kampe, hvor vi får mulighed for at måle os mod nogle af de bedste på vores hjemmebane. Alle kan jo huske de her store kampe i mange år fremover, og vi vil gøre alt for at skabe endnu en mindeværdig kamp a la kampene i 1995 mod FC København og 2004 mod Brøndby IF.

Med Danmarks største budget og status som mangefoldige danske mestre, er det nok næppe at underspille sin egen rolle for meget at sige, at F.C. København går ind til kampen som favoritter.

Det er ligeledes managerens holdning, men han mener dog absolut ikke, at NFC er uden chance.

– Selvfølgelig har vi en chance. De er naturligvis favoritter, men det er egentlig ikke noget, som vi har brugt tid på. Vi skal ud at være modige og spille vores eget spil, så vi kan vise hele fodbold-Danmark, hvad det er NFC står for. Vi går altid efter at vinde, så selvfølgelig går vi efter at gå videre. Vi glæder os bare helt vildt til den her kamp, slutter han.

Der er udsolgt til kampen i Lollands Bank Park, men fik du ikke billet, kan du se kampen live på DR2 fra 17:45.