Seneste nyt

Jensen: Vi skal slutte godt af på hjemmebane

af

Manager Claus Jensen ser frem til årets sidste kamp i Lollands Bank Park, hvor han har set sit mandskab levere mange gode præstationer i 2021.

Det har ikke skortet på store NFC-præstationer og øjeblikke hjemme i Lollands Bank Park i 2021.

Oprykningsfest, sejr over F.C. København og ikke mindst flotte sejre i NordicBet Ligaen er overskrifterne på nogle af de ting, der er foregået i Lollands Bank Park.

I dag venter den sidste kamp i 2021, og årets skal ifølge manageren sluttes af med manér.

– Vi glæder os til årets sidste kamp. Vi er meget målrettede og fokuserede omkring, hvad vi skal ned og præstere i Lollands Bank Park, for det er vigtigt for os at runde et fantastisk 2021 godt af, siger Jensen.

Senest NFC mødte Vendsyssel blev til 1-1 på fremmed græs, og manageren forventer da også en ny tæt kamp mod et nu endnu mere sammentømret Vendsyssel-mandskab.

– Vendsyssel er meget bedre sammenspillet ift. da vi mødte dem deroppe tilbage i august. De har mange dygtige individualister, og jeg synes også, at man kan se på deres seneste resultater, at de er blevet stærkere som hold. Det bliver endnu en hård og tæt kamp.

– Alle kampe i rækken er tætte – både nogle af dem, som vi har tabt, men også dem, som vi har vundet. Det er sådan det er i NordicBet Ligaen, slutter han.

Du kan stadig købe billet til kampen på nfc.eventii.dk eller ude i billetboden foran hovedindgangen.