Seneste nyt

Jensen: Vi skal bruge de erfaringer, vi har gjort os i 2. division

af

Manager Claus Jensen ser frem til morgendagens kamp mod Vanløse, hvor han forventer, at der venter en ny kamp mod en modstander, der vil stå kompakt.

Det er de færreste mandskaber i 2. division, der kommer ud med drømmen om tiki-taka fodbold på banens sidste tredjedel, når det er NFC, der står på modsatte banehalvdel.

Claus Jensen og resten af NFC-mandskabet er derimod blevet mere eller mindre vant til at møde defensivt velorganiserede mandskaber, der tager deres chancer på omstillinger.

Morgendagens kamp mod Vanløse kan meget vel blive mere af det samme, og det giver ifølge manageren god lejlighed til at bruge de erfaringer man indtil nu har gjort sig i 2. division.

– Jeg synes godt, at man kan sige, at det lidt er et nedbrydningsarbejde af modstanderens defensiv for os, og det forventer jeg også, at det bliver i morgen. Vi skal være tålmodige og bruge de erfaringer, vi har gjort i sæsonens foreløbige kampe, siger Jensen inden, at han uddyber.

– Vi skabte ikke særligt meget i første halvleg mod Hillerød, og vi har selvfølgelig fokus på at skulle starte kampene skarpere. Det mønster vi har lært at kende i 2. division, er dog også, at modstanderne bruger rigtig mange kræfter i 1. halvleg på at være velorganiserede, kompakte og holde os fra fadet. Det har betydet, at det er blevet mere åbent i 2. halvleg, og det synes jeg egentlig, at vi i det store hele har været gode til at udnytte.

I sæsonens første kamp mod Vanløse blev det 1-1, og her var kampbilledet netop et dominerende NFC-mandskab, der dog blev straffet på en omstilling. NFC har derfor som altid stor respekt for modstanderen og deres forcer.

– Vi spillede 1-1 inde i Vanløse i efteråret, og jeg husker det som en kamp, som vi dominerede, men hvor vi lidt kæmpede med at skabe de afgørende chancer.

– De er et godt hold med en velorganiseret defensiv. De har noget fart og noget fysik, som vi skal være opmærksomme på. Det er et godt hold, som vi skal møde, slår manageren fast inden, at han dog samtidig understreger, at fokus er på egen præstation.

– Vores største fokusområde er på, hvad vi selv skal ud at levere i kampen. Vi er sultne efter at komme tilbage på sejrsporet og levere en stærkere præstation end senest mod Hillerød, slutter han.

Der er kampstart 15:00 i CM Arena og husk, at du som altid enten kan se kampen live via et EkstraBladet+ abonnement eller høre den på Radio Sydhavsøerne.