Seneste nyt

Jensen: Vi har før rejst os i svære tider

af

Manager Claus Jensen var en skuffet mand efter dagens nederlag til Hvidovre, men han er samtidig sikker på, at holdet kan rejse sig allerede til næste kamp.

Nykøbing FC led lørdag eftermiddag et skuffende nederlag til Hvidovre IF efter en tæt kamp, hvor en dødboldsscoring af Daniel Stenderup kort før pausen blev afgørende.

Efter kampen var manager Claus Jensen meget fattet og forsøgte ikke at bortforklare, hvad han kaldte et fortjent nederlag.

– Det var lidt en rodet affære, synes jeg. Efter en lidt skidt indledning synes jeg egentlig, at vi kommer rigtig godt ind i kampen og får gjort de ting, som vi havde aftalt, at vi skulle. I anden halvleg rammer vi slet ikke det niveau, som vi gerne vil, og det er selvfølgelig ikke godt nok.

– Jeg synes egentlig, at vi får skabt en del chancer gennem kampen, men vi mangler at få lagt den i kassen. Overordnet set synes jeg, at det er retfærdigt nok, at vi taber i dag. Det var ikke godt nok, siger Claus Jensen.

Manageren var ikke tilfreds med præstationen, men kiggede med det samme fremad mod næste uge, hvor der venter vigtige kampe mod både Kolding og Skive.

– Her lige efter kampen er der selvfølgelig mange ting, som man gerne havde set var gjort meget bedre. Vi skal stå endnu stærkere sammen, og vi skal være stærkere i vores enhed, så vi kan løfte hinanden i svære perioder. Det er jeg sikker på, at vi er på tirsdag, hvor vi møder Kolding.

– Den her gruppe rejser sig altid i svære tider, så det er jeg fuldstændig fortrøstningsfuld omkring, at vi kan og vil gøre meget hurtigt. Vi ved, hvad der venter forude, og jeg mener, at vi er fuldstændig klar til de udfordringer, slutter manageren.

Næste opgave for Nykøbing FC er på tirsdag, hvor Kolding IF venter hjemme i CM Arena.