Seneste nyt

Jensen: Vi har drømt om at stå i den her situation

af

Manager Claus Jensen glæder sig til dagens store kamp mod AC Horsens, hvor holdet kan sikre sig den bedste placering i 40 år for et hold fra Lolland-Falster.

Der er lagt op til en magisk aften i Lollands Bank Park, når Claus Jensens Nykøbing FC-mandskab med en sejr, kan sikre sig en utrolig placering i NordicBet Ligaens top-seks.

Manageren glæder sig til kampen, hvor han håber på stor opbakning fra lægterne.

– Vi har drømt om at stå i en situation, som vi gør nu, hvor vi er fuldt ud i spil til den sidste plads i top-seks. Det ville være en fantastisk præstation, hvis vi kunne lande der. Vi glæder os til at komme ud og spille i en kamp, som vi ved bliver hård og tæt, men også i en forhåbentlig rigtig fed atmosfære, siger Jensen.

Nykøbing FC tabte tidligere på sæsonen med 2-1 til AC Horsens på udebane, men det var en kamp, hvor NFC var meget på bolden og så langt fra var ude af kampen.

Jensen tror på et lignende kampbillede i dagens opgør.

– Vi ved, at vi skal møde et rigtig, rigtig godt hold, som er utroligt stærke fysiske og som har masser af dygtige individualister. Der er en masse ting, som vi har fokus på for, at vi kan gå ud og vinde den her kamp.

– Vi tænker, at vi kommer til at være meget på bolden. Det er vi stort set altid. Så vi har selvfølgelig arbejdet rigtig meget på vores organisation og på at skabe de nødvendige chancer.

Træningsugen har været fantastisk i Nykøbing FC, og det skyldtes ikke mindst sidste uges sejr over Lyngby, der ifølge manageren har været god for stemningen.

– Sejren i Lyngby har givet en masse selvtillid. Der er jo intet som sejre, der kan give fornyet energi, selvtillid og momentum, så vi har haft en rigtig god uge med højt humør, men selvfølgelig også en uge med fuld fokus og koncentration forud for den præstation, som vi skal ud at lave i dag, slutter Jensen.

Du kan stadig nå at sikre dig billet til kampen på nfc.eventii.dk.