Seneste nyt

Jensen: Vi er godt på vej

af

Manager Claus Jensen glæder sig over sit mandskabs fremskridt ift. at omstille sig til NordicBet Ligaens tempo og intensitet.

Med oprykningen til NordicBet Ligaen kom også en ny spillemæssig virkelighed for Nykøbing FC-truppen.

Tempoet og intensiteten i landets næstbedste række er nemlig en noget anden sag, end truppen var blevet vant til i det ene år, hvor den stod på 2. division i Lollands Bank Park.

Manager Claus Jensen glæder sig dog over sit mandskabs evne til at omstille sig.

– Vi er stadig i gang med at vænne os til livet i NordicBet Ligaen. Der bliver bragt en energi, et tempo og nogle løb, som vi i et år ikke har været vant til i 2. division. Jeg synes, at vi er rigtig godt på vej, siger Jensen inden, at han fremhæver to kampe.

– Specielt mod HB Køge og Vendsyssel synes jeg, at vi var helt oppe i tempo i hele kampen, men skal vi kunne være det, så skal vi selvfølgelig være gode til at restituere og bruge hele truppen, så vi kommer friske ud til kampene.

Nykøbing FC tabte tidligere på ugen til Hvidovre, men der venter ifølge manageren en anderledes opgave mandag aften i Hobro.

– Det bliver en anderledes kamp end Hvidovre-kampen. Hvidovre er et rutineret mandskab med en masse dygtige og kloge spillere – det har Hobro også, men de er lidt mere direkte, og det hele er lidt mere fysisk. Det skal vi kunne gå ud og matche samtidig med, at vi finder vores eget spil, så vi kan gå ud og blive farlige.

– Hobro spiller på en måde, som vi har arbejdet meget på at spille imod hen over sommeren. Vi ved, at der kommer knald på – de går til stålet. Men vi har god selvtillid i gruppen, og vi føler, at vi har lavet nogle gode præstationer i indledningen på sæsonen, fortæller Jensen, som sammen med holdet naturligvis går efter alle tre point.

– Jeg har en stor tro på, at vi kan tage til Hobro og komme hjem med en sejr – det er det, vi gerne vil, slutter han.

Der er kampstart i morgen kl. 17:30, og du kan enten se kampen på Viaplay Sport eller følge kampen via vores liveopdatering på Facebook.