Seneste nyt

Jensen: Stolt over præstationen – ærgerlig over resultatet

af

Manager Claus Jensen havde efter aftenens kamp ros til sit mandskab, men ærgrede sig samtidig over, at det ikke blev til point mod NordicBet Ligaens førerhold.

NordicBet Ligaens tophold, AC Horsens, fik lov til at arbejde for sagen i aftenens kamp i Lollands Bank Park.

Nykøbing FC lignede i store perioder et hold, der kunne snuppe point mod ’Den Gule Fare’, men den forløsende udligning kom aldrig, hvorfor AC Horsens kunne rejse hjem med tre point.

Efter kampen var Claus Jensen ærgerlig over resultatet, men havde samtidig ros til sit mandskab.

– Det jeg ærgrer mig mest over, det er resultatet. Jeg synes, at vi møder et rigtig, rigtig godt hold, der klart er det mest formstærke i rækken. Vi laver en enorm stærk præstation, så jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke får point, men mest af alt fordi, jeg synes vi gør det rigtig godt i dag. Jeg synes, at drengene havde fortjent point i dag.

– Jeg synes ikke, at uafgjort havde været uretfærdigt i dag. Jeg synes, at vi åbnede kampen, da vi vidste, at det var det, der skulle til. Storch holder os godt inde i kampen i den sidste fase af kampen, men jeg synes også, at vi skaber chancerne til at få udligningen. Derfor tror jeg, at vi kunne have taget momentum med os videre i kampen.

– Det mindede lidt om Hvidovre-kampen, hvor vi bare ikke får scoret. Jeg er stolt af det vi leverer. Vi skal huske, at vi i dag møder et hold, der ikke har tabt rigtig længe (10 kampe, red.), og jeg tænker, at de i dag er glade for, at de kommer afsted med alle tre point, siger Claus Jensen.

Claus Jensens mandskab har arbejdet hårdt i oprykningsspillet for at finpudse sit hold, så det kan stå endnu skarpere til den kommende sæson. Han glædede sig derfor over flere dele af aftenens præstation.

– Vi har arbejdet med rigtig mange ting i det her oprykningsspil, og jeg synes, at jeg så mange af de ting i dag, som vi skal kunne for, at vi kan flytte os yderligere som hold.

– Vi ved, og det er selvfølgelig et privilegium at kunne sig, at vi spiller fantastisk teknisk og offensiv fodbold, men i dag synes jeg, at vi krydrede det med masser af disciplin og god presfodbold. Alt i alt er det dog ærgerligt, at vi ikke får udbytte, slutter manageren.

Næste opgave for Claus Jensens mandskab er allerede mandag, hvor Lyngby BK gæster Lollands Bank Park.

Køb din billet til opgøret her.