Seneste nyt

Jensen: Skal have samme attitude som mod Jammerbugt

af

Manager Claus Jensen vil mod Hobro se sit mandskab ramme samme attitude som ved seneste kamp, hvor det blev til en 0-5-sejr over Jammerbugt.

Det var et sultent og spillelystent hold, der i sidste weekend tog en flot og overbevisende 0-5-sejr med hjem til Sydhavsøerne fra Pandrup.

Sejren kom i hus efter god kynisme foran Jammerbugt-målet, men den blev grundlagt ved en attitude og en intensitet, som Claus Jensen inden kampen havde efterlyst og forlangt af sit mandskab.

Forud for morgendagens kamp mod Hobro, kalder Jensen nu på samme tilgang til kampen.

– Vi skal ud at komme med den præcis samme attitude, som vi gjorde mod Jammerbugt. Der var vi fuldstændig, hvor vi skulle være, og det blev vi også belønnet for. Samtidig skal vi ud at spille den gode fodbold, som jeg synes, at vi har gjort i langt størstedelen af vores kampe i den her sæson. Vi skal angribe, underholde og ikke mindst have de tre point, siger manageren, som dog så langt fra forventer en nem kamp mod NordicBet Ligaens øjeblikkelige bundprop.

– Jeg forventer, at det bliver en kamp i samme stil, som den mod Jammerbugt, hvor det var en hård kamp indtil, at vi fik lukket den i anden halvleg.

– Hobro er trods deres placering et hold med masser af kvalitetsspillere. Jeg tænker ikke, at mange før sæsonen havde spået, at de skulle ligge, hvor de gør. Omvendt er det også rigtig tæt i den her række, hvor at du hurtigt kan komme op i et bredt midterfelt, hvis du vinder et par kampe. Så vi forholder os ikke så meget til, hvor de ligger i tabellen, men har stor respekt for dem. De kommer til at komme med alt, hvad de har, slutter Jensen.

Der er kampstart i morgen kl. 14:00, og du kan fortsat købe billet til kampen på nfc.eventii.dk.