Seneste nyt

Jensen: Skal fortsætte takterne fra Hvidovre-kampen

af

Manager Claus Jensen forventer at se sit mandskab fortsætte de gode takter fra sidste weekends kamp mod Hvidovre.

Det var en tilfreds manager, der kom ud af omklædningsrummet i sidste weekend efter 2-1-sejren over Hvidovre IF.

Udtrykket, aftalerne og spillet sad i store perioder i skabet, og det forventer manageren at se mere af i dag i udekampen mod FC Fredericia.

– Vi var rigtig gode mod Hvidovre i de ting, som vi ligesom havde kigget ind i før kampen. Det er nogle af de samme ting, som vi skal finde frem mod Fredericia. Vi ved, hvad Fredericia er dygtige til, og det har vi selvfølgelig arbejdet hen imod i den her uge, siger Claus Jensen, som forventer en ny god og underholdende kamp.

– Det er to hold, der gerne vil spille offensiv fodbold, og det tænker jeg ikke, at der er nogen, der er ked af.

Claus Jensen råder efterhånden over en nærmest skadesfri trup, og han glæder sig over at have masser af spillere til rådighed i det tætte afslutningsprogram i NordicBet Ligaen.

– Der er rigtig mange, der presser sig på for en startplads, og det er også fuldstændig som det skal være. Vi kigger jo ind i et tæt kampprogram med tre kampe på 10 dage, så der skal vi naturligvis udnytte, at vi har en stor og klar trup, slutter Jensen.

Der er kampstart kl. 18:30 i Monjasa Park, og du kan som sædvanligt følge kampen på Viaplay, RadioSydhavsøerne eller via vores liveopdatering på Facebook.