Seneste nyt

Jensen ser frem til en intens træningskamp

af

Manager Claus Jensen glæder sig til morgendagens træningskamp mod HB Køge, der altid er garant for en god og tæt træningskamp.

Der er to uger til forårspremieren ude mod FC Helsingør, og det spidser derfor for alvor til opstarten frem mod det utroligt spændende forår.

Nykøbing FC møder i morgen HB Køge i en sidste træningskamp, og her forventer Claus Jensen masser af intensitet.

– Vi har en afsluttende intern træningskamp i næste weekend, men der er ingen tvivl om, at kampen i morgen er den kamp, hvor vi lige får den intensitet, som vi ved, at vi kommer til at møde om to uger. Vi glæder os til kampen.

– HB Køge er en rigtig god modstander, og jeg forventer, at det bliver en tæt kamp. Jeg tror nærmest aldrig, at vi har spillet en kamp mod HB Køge, der ikke var tæt, og det er også det, vi har brug for her tæt på forårspremieren, siger Claus Jensen.

Nykøbing FC har været ramt på skadesfronten i opstarten, men nu begynder det atter at lysne. Der forventes derfor også spilletid til nogle af dem, der ikke har fået mange minutter indtil nu.

– Der dukker lidt ansigter op løbende her til træning, så der er selvfølgelig også det element i kampen, at der er nogle, der skal ind og have lidt minutter i benene. Vi vil rigtig gerne have så mange så klar som muligt, slutter Jensen.

Kampen spilles i morgen kl. 12:00 i NFC Syd, og der er åbent for tilskuere.