Seneste nyt

Jensen roser stenhård arbejdsindsats

af

Manager Claus Jensen ærgrede sig over, at de ikke blev til tre point, men roser holdet for at spille med hjertet udenpå trøjen.

Søndag eftermiddag blev det til 1-1 hjemme i CM Arena mod Hvidovre efter en kamp, hvor begge hold gik efter alle tre point og gik stil stålet undervejs.

Efter kampen roste Nykøbing FC’s manager, Claus Jensen, hans mandskab for at kæmpe med hver en fiber i deres krop.

– Vi spiller altid for at vinde i CM Arena, og vi kommer med alt, hvad vi har i os. Det er sådan her, det kommer til at være den næste måneds tid, og det er den her stenhårde arbejdsindsats, der skal leveres hver eneste gang fra holdet for at få marginalerne og de nødvendige point over på vores side. Vi skal give alt, hvad vi har i os, og det gjorde vi i dag, siger manageren.

Begge hold havde deres perioder med overtag i kampen, men Nykøbing FC sluttede kampen bedst af. NFC gik efter sejren hele vejen, men med den nødvendige respekt for Hvidovres fart i offensiven.

– Det var en kamp i et højt tempo og en kamp, der bar præg af, at der var meget på spil for begge hold. Begge hold ville rigtig gerne vinde den her kamp.

– Jeg synes, at vi havde rimelig godt styr på Hvidovre. Det er klart, at de jo kommer med en masse fart, der indimellem truer os. Vi går efter sejren hele vejen, men selvfølgelig med den kontrol og respekt, der skal til overfor en dygtig modstander som Hvidovre, siger Claus Jensen.

Næste opgave for NFC er allerede onsdag, hvor vi møder Fremad Amager på udebane.