Seneste nyt

Jensen og MK: Altid lidt skuffet når man ikke vinder

af

Kasper Jensen og Mathias Kristensen havde gerne slået arvefjenderne i gårsdagens kamp, men godkender samtidig indsatsen.

Der stod NFC på det meste i gårsdagens kamp mod Næstved, men trods spilovertag blev det kun til et enkelt point efter en weekend, hvor oprykningen var blevet fejret.

Hverken Kasper Jensen og ’MK’ var ikke tilfredse med det ene point, men godkendte dog i samme åndedrag indsatsen.

– Vi ville gerne have vundet, og vi er ikke tilfredse med uafgjort, men jeg synes godt, at vi kan være tilfredse med indsatsen efter, at vi fik fejret oprykningen i lørdags, siger MK, som bakkes op af Kasper Jensen.

– Det blev en kamp, hvor vi skulle skabe det hele. De stod dybt og ventede på, at vi skulle lave fejl – respekt for det, men jeg synes, at det var mere end fortjent, at vi i hvert fald fik udlignet. Man er altid lidt skuffet, når man ikke vinder, men jeg synes, at vi kæmpede godt og kom godt tilbage på en svær udebane, siger Jensen.

Kampen var domineret af NFC, der på bolden langt det meste af tiden, men en noget defensiv Næstved-tilgang til kampen gjorde det ifølge MK svært for NFC at skabe chancer.

– Jeg ved ikke, om det overraskede os, men de stod meget dybt. Det var lidt mærkeligt. Uanset hvad kampen stod, så ville de ikke noget og for alt i verden ikke frem på banen. De overlod al initiativet til os, og det gjorde det lidt svært at komme igennem deres defensiv. Når det er sagt, så skulle vi have spillet hurtigere og fået dem mere ud at løbe, vurderer MK.

Det ene point betød, at NFC nu er ni point foran HIK, og det er ifølge Kasper Jensen noget af en præstation.

– Det er ikke nogen nem disciplin at rykke ned og så rykke direkte op igen. Man ser det igen og igen i diverse rækker – det er ikke nemt at omstille sig som nedrykker og komme sig over en kæmpe skuffelse. At vi rykker op så suverænt, som vi gør i den her sæson er fantastisk. Kæmpe cadeau til holdet, slutter Jensen.

Næste opgave for NFC er lørdag, hvor der venter en udekamp mod Brønshøj.

Sidste hjemmekamp er d. 5. juni, hvor HIK gæster CM Arena. Husk at købe din billet til den kamp på nfc.eventii.dk.