Seneste nyt

Jensen: Manglede at få det sidste ud af gode situationer

af

Claus Jensen så gode tendenser, men så efter dagens træningskamp mod B.93 også stadig udvikllingspotentiale i sit mandskab.

Det blev en intens og til tider rigtig velspillet affære, da vi her til eftermiddag tog imod B.93 i Lollands Bank Park til den sidste test inden lørdagens sæsonpremiere.

Mål blev det dog ikke til, og det var på trods af flere gode situationer til NFC-spillerne.

Efter kampen var Claus Jensen fint tilfreds med sit mandskab, som han mente kom i mange gode situationer. Forbedringer var der dog også fortsat plads til.

– Det var 90 minutter, der bar lidt præg af, at vi efterhånden har været igennem en hård opstart. Det var vigtigt, at vi lige fik nogle gode minutter i benene, og jeg synes, at der var masser af gode ting, men også nogle ting, som vi selvfølgelig skal arbejde videre på. Det tænker jeg er meget naturligt.

– Der er selvfølgelig stadig nogle relationelle ting, der skal på plads. Herefter kommer den sidste del af spillet, hvor vi skal finpudse og stå endnu skarpere. I dag manglede der den sidste kvalitet, men jeg hæfter mig ved, at vi kommer i rigtig mange gode situationer.

Næste opgave er nu sæsonpremieren, og den står for døren allerede på lørdag, hvor FC Fredericia gæster Lollands Bank Park.

Manageren glæder sig til kampen og ikke mindst til at mærke suset fra tribunerne i Lollands Bank Park igen.

– Vi glæder os rigtig meget til weekenden og til igen at spille turneringskamp hjemme foran vores egne fans i Lollands Bank Park. Der er fanzone ude foran stadion allerede fra kl. 13:30, og jeg ser frem til at mærke livet omkring stadion i både optakten til kampen og ikke mindst under kampen. Det bliver fantastisk, slutter Jensen.

Der er kampstart på lørdag kl. 15:00, og du kan købe din billet på nfc.eventii.dk.