Seneste nyt

Jensen: Lægger hele tiden mere værktøj i værktøjskassen

af

Claus Jensen glæder sig over en god træningsuge, hvor han ser sit mandskab lægge flere og flere lag på spillet.

En vinteropstart er et maraton – ikke en sprint. Maratonet nærmer sig dog stille og roligt sin afslutning, og inden længe skriver vi d. 13. marts, hvor forårssæsonen sparkes i gang med en hjemmekamp mod Avarta.

Hvor starten af vinteropstarten handlede meget om at få fysikken på plads, har der i den seneste uge tid dog været øget fokus på skarphed og ageren på banens sidste tredjedel.

– Vi har haft en god træningsuge, hvor jeg synes, at der har været god intensitet og stor kvalitet, siger Jensen inden, at han uddyber.

– Vi har haft stor fokus på vores spil med bolden, på vores presspil og generelt vores ageren på den sidste tredjedel. Vi går ind i den afsluttende fase af opstarten nu, så vi arbejder meget på skarpheden og detaljerne i vores afsluttende del af spillet. Det skal vi selvfølgelig gerne kunne se i dagens kamp mod Middelfart, fortæller manageren.

Claus Jensen glæder sig samtidig over den foreløbige opstart, hvor han hele tiden ser sit mandskab lægge på.

– Vi skal hele tiden lægge flere værktøjer i værktøjskassen, som vi så kan tage op og bruge i vores divisionskampe, som vi inden længe skal til. Det glæder vi os helt vildt til, slutter han.

Dagens træningskamp starter kl. 14:00, og den streames live på dette link. Derudover opdateres der løbende via vores Instagram-story.