Seneste nyt

Jensen: Kigger hele tiden én kamp frem

af

Manager Claus Jensen ser frem mod aftenens kamp mod Lyngby BK, som han forventer bliver en kamp i højt tempo.

Starten på foråret har ikke været med Nykøbing FC, hvor det efter tætte kampe mod topholdene FC Helsingør og Hvidovre IF er blevet til smalle nederlag.

I aften venter det tredje tophold ud af tre mulige, når Lyngby BK tager imod hjemme på eget græs.

Claus Jensen glæder sig til kampen, som han ikke lægger skjul på er en af de sværere opgaver for hans mandskab, om end der som altid er stor tro på egne evner.

– Vi forventer en svær kamp. Vi skal ud at præstere vores allerbedste, men det tror vi selvfølgelig også på, at vi kommer til. Jeg har en forventning om, at vi kommer til at skulle ud og spille en ny kamp i et højt tempo. Vi skal være dygtige til at holde fast og få sat vores spil. Det bliver en fed kamp, og vi glæder os helt vildt til at skulle ude og møde Lyngby, der jo er et super godt hold- det er altid sjovest at møde tophold, siger Jensen, inden at han reflekterer over forårets to første kampe.

– Jeg synes, at der har været masser af gode momenter i vores spil, og som jeg også sagde efter kampen mod Hvidovre, så er det lige de sidste procenter på nogle af de sidste detaljer og relationer, der mangler. Det har vi selvfølgelig arbejdet videre med i denne uge, så de sidder endnu bedre i aften mod Lyngby.

– Relationer er alfa og omega. Vi har en del nye relationer rundt omkring på banen, og der er kun en vej gennem at det bliver bedre på det parameter, og det er hårdt arbejde. Vi har arbejdet med det i opstarten, men det er selvfølgelig stadig et fokusområde for os.

Kampen mod Lyngby er 21. spillerunde i denne sæsons NordicBet Liga, hvilket betyder, at det er andensidste runde i grundspillet.

NFC ligger på kanten til en fantastisk præstation som oprykker ved at opnå adgang til oprykningsspillet via top-seks, men stillingen er ikke noget, som Jensen kigger meget på.

– Vi kigger hele tiden kun på de næste mulige point, og de er i aften mod Lyngby. Vi ved, at grundspillet slutter lige om lidt, men det ændrer ikke på noget ift. hvordan vi går til vores kampe, og det synes jeg, at vi har været gode til i starten af foråret. Det har været tætte kampe mod gode modstandere, og sådan har vi hele tiden vidst, at det ville være her i NordicBet Ligaen. Det er en kamp ad gangen.

Du kan som sædvanligt følge kampen på Viaplay, RadioSydhavsøerne og vores egen liveopdatering på Facebook.