Seneste nyt

Jensen: Håber Lollands Bank Park vil ride videre på bølgen med os

af

Manager Claus Jensen ser frem til dagens kamp mod FC Helsingør, hvor han håber, at der kommer mange folk på stadion for at give drengene den opbakning, som de fortjener.

For godt og vel halvanden uge siden oplevede Nykøbing FC-drengene, hvad det vil sige, når hele Lolland-Falster står bag holdet.

Opbakningen blev omsat til en historisk 3-0-sejr over F.C. København, og manager Claus Jensen håber, at den gode oplevelse vil kaste et velbesøgt Lollands Bank Park af sig til dagens kamp mod FC Helsingør.

– Vi mærkede et helt utroligt fællesskab og sammenhold fra tribunerne mod FCK, og jeg håber virkelig, at vi sammen kan ride videre på den bølge og fantastiske følelse, som vi vist alle fik sidste gang, at vi spillede hjemme i Lollands Bank Park. Vi glæder os enormt til at komme hjem på vores egen bane igen, og vi håber, at der kommer en masse mennesker, som bakker drengene op, siger Claus Jensen forud for kampen.

Opbakningen kan da også komme til at spille en stor rolle i dagens kamp, da Claus Jensens mandskab skal op imod et ubesejret mandskab. Helsingør har således ikke tabt i denne sæson, og de har vundet samtlige af deres hidtidige fem udekampe.

Claus Jensen spår en ny underholdende kamp i Lollands Bank Park.

– Helsingør har ikke tabt i NordicBet Ligaen i år, så det er selvfølgelig en stærk modstander, som vi skal op imod i dag. Vi glæder os helt vildt meget til kampen mod et hold, der som os selv gerne vil ud over stepperne. Jeg er sikker på, at vi får en fantastisk og seværdig kamp i Lollands Bank Park.

– Det er altid vores ambition at skulle ud og gøre vores egen ting. Når det er sagt, så går vi selvfølgelig ind til kampen med stor respekt for FC Helsingør, men også med en stor tro på egne evner, slutter han.

Du kan fortsat købe billet til kampen på nfc.eventii, og der er gratis adgang for alle børn/unge under 18 år, der er bosat i Guldborgsund Kommune.