Seneste nyt

Jensen: Forventer andet udtryk i de sidste tre kampe

af

Manager Claus Jensen var ligesom resten af truppen utilfreds med gårsdagens præstation. Manageren forventer et helt andet udtryk i de sidste tre kampe af sæsonen.

Nykøbing FC måtte fredag aften rejse hjem med et 5-1-nederlag til FC Fredericia.

Resultatet taler for sig selv, og efter kampen var manager Claus Jensen da også utilfreds med præstationen.

– Det var ikke en god aften for os, og det har jeg også sagt til spillerne. Man kunne godt se rundt i omklædningsrummet, at det var sådan vi alle havde det. Det er ikke en præstation, som vi kan være tilfredse med.

– Hvis man skal gå lidt ind i kampen, så minder den måske lidt om nogle af de andre kampe, som vi har spillet i foråret – vi får bare ikke scoret på nogle af de egentlig ganske gode chancer, som vi har i første halvleg. Men vi er selvfølgelig ikke tilfredse, og jeg vil ikke sætte en finger på resultatet.

Cadeau til FC Fredericia

Der var et sprudlende FC Fredericia hold, som Claus Jensen rendte ind i fredag aften. Efter kampen havde NFC-manageren da også ros til overs for modstanderen.

– Vi skal kigge indad, men jeg vil også gerne give kredit til Fredericia. Kristian Kirkegaard er fantastisk i dag, og de generelt nogle spillere, som gjorde rigtig ondt på os.

– Vi møder rigtig, rigtig gode hold i øjeblikket. FC Fredericia har vel små 20 point mere end os, og det blev ikke i dag, at vi fik knækket koden på, hvordan vi skal håndtere dem. Det kræver, at vi er der 120%, og det var vi ikke i dag, siger Jensen.

Nykøbing FC står nu overfor tre svære og fantastisk spændende kampe mod oprykningskandidaterne fra AC Horsens, Lyngby BK og FC Helsingør. Her forventer chefen et andet udtryk end det, der blev leveret i Monjasa Park.

– Nu har vi tre kampe tilbage, og der forventer jeg, at vi giver den fuld gas, så vi kan slutte den her sæson godt af, slutter han.

Næste kamp er (heldigvis) allerede på onsdag, hvor vi tager imod NordicBet Ligaens nummer ét, AC Horsens.