Seneste nyt

Jensen: Fik bekræftet god fornemmelse

af

Manager Claus Jensen glæder sig over gårsdagens testkamp-sejr mod HB Køge, hvor han af spillerne fik bekræftet en sin gode fornemmelse forud for genstarten af NordicBet Ligaen.

Tirsdag vandt Nykøbing FC generalprøven forud for weekendens NordicBet Liga-genstart, da HB Køge blev besejret med 2-1.

Kampen blev spillet i et højt tempo med god intensitet, og manager Claus Jensen er da også både tilfreds med, hvad han så fra sit mandskab og at alle omkring truppen fik oplevet de mange nye restriktioner omkring kampen.

– Jeg er super tilfreds, og jeg er rigtig glad for, at vi kunne spille kampen. Det mener jeg er enormt vigtigt – både fra et sportsligt perspektiv, men også ud fra, at vi nu inden weekenden har oplevet de her restriktioner udenfor banen. Det er rigtig godt lige at have været igennem procedurerne, siger Jensen inden, at han retter blikket mod det sportslige.

– Vi prioriterede at alle skulle have minimum 45 minutter. Vi kommer til at have et komprimeret program den kommende tid, så det var vigtigt for os, at alle kom ud og fik fornemmelsen af at spille kamp igen. Der var masser af gode ting, og så var der selvfølgelig også nogle mindre gode elementer, hvilket nok ikke er så mærkeligt efter den her kamppause. Alt i alt var det dog en god generalprøve, og vi er ekstremt glade for at være i gang igen.

Holdet har været tilbage i træning de seneste par uger, og her har Claus Jensen sammen med det øvrige trænerteam set et sultent hold, der trods pausen holdt et godt niveau.

Jensen var derfor også yderst tilfreds med, at holdet levede op til den gode fornemmelse i gårsdagens kamp.

– Jeg er meget tilfreds med at få bekræftet den fornemmelse, som vi allerede havde om, at vi er et rigtig godt sted, og at vi er klar til på søndag mod FC Roskilde. Vi glæder os som små børn til at komme ud og spille om point igen, slutter han.

Kampen på søndag spilles kl. 12:00, men vil desværre fortsat være lukket for tilskuere. I stedet kan kampen ses på Viaplay eller følges via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.