Nyhedsarkiv

Jensen: Fansene fortjente bedre

af

Kasper Jensen og resten af Nykøbing FC hentede søndag eftermiddag et enkelt point med hjem fra AB, da 2-0 i anden halvleg blev vendt til 2-2. Comebacket var ifølge forsvarsspilleren motiveret af de mange fremmødte fans.

Det lignede en tung eftermiddag i Gladsaxe, da Nykøbing FC efter første halvleg var nede med 2-0 til AB.

Efter pausen kom drengene fra Falster dog som forvandlet ud af omklædningsrummet, og det skyldtes ifølge forsvarsspiller Kasper Jensen et par småjusteringer og ønsket om at levere bedre for de mange fremmødte NFC-fans.

– “Det var en usammenhængende første halvleg fra vores side. Vi kom ikke godt fra start, og de sad derfor rimelig tungt på os.”

– “Vi laver en udskiftning i pausen, og så fokuserer vi lidt mere på de lange bolde, og på at få spillet omkring dem. Vi ville meget gerne teste deres bagrum noget mere, end det var tilfældet i første halvleg”, siger Kasper Jensen.

Nykøbing FC-fansene var mødt talstærkt op på Gladsaxe Stadion, og spillerne følte da også, at de fortjente bedre end præstationen i første halvleg.

– “I pausen gik vi ind og kiggede hinanden dybt i øjnene. Vi aftalte, at vi skulle gå ud og gøre det bedre, og at fansene, der havde rejst så langt også fortjente bedre. Så vi gik ud til anden halvleg som stod det 0-0, og så skulle vi give den en skalle, så vi kunne få et vigtigt point med hjem”, fortæller Jensen.

Søndag gælder gælder endnu en udekamp, når Jens Olsens tropper drager mod Skive, hvor 1. divisions nummer tre venter.

Kasper Jensen har karantæne til søndagens kamp, men han har fuld tillid til, at holdkammeraterne kan få et godt resultat med hjem fra Jylland.

– “Vi skal gribe Skive-kampen an, som vi har grebet alle andre kampe an. Vi skal have fokus på vores kommunikation, og så skal vi bare ud over stepperne.”

– “Jeg synes, at de er et godt hold, men de ligger også rigtig godt til os. Vi var uheldige at tabe hjemme til dem sidst vi mødte dem. Så umiddelbart er det et hold, som jeg mener, at vi kan bide skeer med.”

Der er kickoff i Skive søndag klokken 13:45.