Seneste nyt

Jensen: Drengene viste en stærk mentalitet

af

Manager Claus Jensen ærgrer sig over de missede tre point, men roser samtidig sit hold for at komme tilbage i opgøret af to omgange.

Søndag eftermiddag var NordicBet Ligaen tilbage i CM Arena, da Nykøbing FC tog imod FC Roskilde i rækkens 21. spillerunde.

Tre point var som altid målsætningen, når NFC går på banen, men Claus Jensen og hans mandskab måtte nøjes med et enkelt af slagsen trods store perioder med dominans.

Pointet kom i hus efter at have været bagud to gange, og den sidste udligning kom dybt inde i dommerens tillægstid, hvorfor manageren da også efter kampen roste sit holds mentalitet.

– Jeg er skuffet over, at vi ikke får tre point, fordi det ligger så dybt i os, at vi vil vinde, men når det er sagt, så kommer vi jo ret sent bagud med 1-2 og får alligevel uafgjort. Det viser en god mentalitet, og vi jagter også sejren til det allersidste, men sådan skulle det ikke være i dag. Det var trods alt vigtigt, at vi fik det ene point til sidst.

– Jeg vil gerne rose drengene. Vi bringer rigtig meget energi, kommer med enormt mange løb hele kampen igennem, og vi skaber også de chancer, som vi skal for at vinde kampen. Nogle gange står stolperne og en dygtig målmand i vejen, og sådan var det lidt i dag, siger Claus Jensen.

Efter mere end to måneder uden divisionsfodbold har der været sagt og skrevet meget omkring NordicBet Liga-holdenes forfatning, men manageren så flere gode ting i dagens opgør.

– Jeg tager mange ting med fra den her kampen. Der mangler selvfølgelig noget på skarpheden foran mål – det arbejder vi hele tiden med, og det er også blevet bedre, men efter sådan en kamp som i dag, er der selvfølgelig stadig noget at hente der. Det er naturligt ift. hvor vi står lige nu, slutter Claus Jensen.

Næste opgave for Claus Jensen og NFC er på lørdag, hvor Hvidovre venter på udebane.