Seneste nyt

Jensen: Det bliver en fantastisk og seværdig kamp

af

Claus Jensen ser frem mod aftenens kamp, som han forventer bliver en yderst seværdig en af slagsen.

I aften skal Nykøbing FC i aktion igen efter små to ugers kamppause, når Fremad Amager kl. 18:30 venter i Sundby Idrætspark.

Kamppausen kom efter 1-1 hjemme mod Esbjerg fB, så selvom pausen ikke faldt på et decideret tørt sted, så har den alligevel været brugt fornuftigt.

– Jeg vil ikke sige, at pausen var decideret tiltrængt, men når nu den var der, så synes jeg, at vi har brugt den godt, og vi har nydt den. Vi har kunne sænke skuldrene et par dage, hvor vi i stedet har kunne lave nogle sociale tiltag og ryste truppen yderligere sammen. Det har været rigtig fint, men det har også været dejligt at kunne se frem mod en kamp i den her uge, siger manageren.

Fremad Amager indtager 11. pladsen i NordicBet Ligaen efter en svær start på sæsonen, men Peter Løvenkrands mandskab har ifølge Claus Jensen set bedre ud på det seneste.

– Fremad Amager er et dygtigt hold. De har rigtig mange gode spillere. De har ikke fået den start, som de havde drømt om, men jeg synes, at de ser bedre og bedre ud for hver kamp, der går. De vil gerne spille offensiv fodbold som os, så jeg tror, at det bliver en fantastisk og seværdig kamp derinde i aften, slutter Jensen.

Der er kampstart 18:30 i Sundby Idrætspark.