Seneste nyt

Jensen: Belønnet for stor energi

af

Claus Jensen glædede sig efter aftenens kamp over den sene udligning, og så samtidig frem mod sæsonens sidste kamp ude mod FC Helsingør.

Der var gang i Lollands Bank Park mandag aften, da Nykøbing FC tog imod Lyngby BK, der via uafgjort mod NFC sikrede sig oprykning til Superligaen.

Det skete via et 1-1-resultat, hvor Mathias Kristensen med en sen scoring sikrede det ene point.

Efter kampen var Claus Jensen tilfreds med den energi, der blev lagt for dagen, og det var ifølge manageren den, som holdet blev belønnet for.

– Vi var i intet tidspunkt i flow i dag, synes jeg, men der blev bragt en hel masse energi, og det fik vi belønning for til sidst i dag, siger Jensen, inden at han roste Mathias Kristensen for den udlignende scoring.

– Vi ved, at ham den lange ligger derinde, og han viser i dag, at han er en rigtig topangriber. Nogle dage skal man vente længe på at få chancen, men man ved, at han er der, når det gælder. Det er høj klasse, og det er ikke for sjov, at han topper topscorerlisten.

Kampen mod Lyngby var den sidste i Lollands Bank Park for denne sæson, men inden at sæsonen lukkes helt ned, venter der i næste weekend en udekamp mod FC Helsingør.

Det er ifølge manageren en kamp, der betyder meget for holdet.

– Vi vil gerne slutte rigtig godt af. Nu holder vi lige lidt fri et par dage, men så kommer vi ind og er mentalt klar til at spille den sidste kamp, for den er vigtig for os.

– I dag kommer vi op på syv point i oprykningsspillet, og det matcher, hvad vi fik mod de andre hold i top-seks i grundspillet. Så vi vil rigtig gerne have endnu flere point, og det har hele tiden været en målsætning for at gå forbi det pointantal, vi fik i grundspillet mod de øvrige fem hold, slutter Jensen.