Seneste nyt

Jens Olsen: Vi vil hellere vinde 3-2 end 1-0

af

Cheftræneren var efter dagens sejr ikke ubetinget tilfreds med sit hold indsats, men glædede sig trods alt over sejren og endnu en underholdende kamp i CM Arena.

Det er efterhånden mere reglen end undtagelse, at der skal være drama og spænding indtil dommerens sidste fløjt, når der spilles i CM Arena.

Lørdag eftermiddag var ingen undtagelse, da Nykøbing FC sled en 3-2-sejr hjem over Fremad Amager. Cheftræner Jens Olsen glædede sig efter kampen over de tre point, men var ikke ubetinget glad over præstationen.

– Det var en meget atypisk Nykøbing FC mod Fremad Amager-kamp. Normalt er der meget flot spil mellem felterne fra begge hold, men uden så mange chancer. I dag var det jo et sandt chanceorgie.

– I første halvleg bliver vi domineret af Fremad Amager, men er knivskarpe på vores omstillinger, hvor vi ved, at vi er gode. Det var heldigvis vores skarphed oppe i front, der kom til at gøre forskellen i dag.

– Men det var ikke en god præstation fra vores side af i dag. Så meget desto mere glædeligt er det dog så, at vi alligevel formår at vinde, siger Jens Olsen.

De offensive folk stod igen i dag for mål, og målformen blandt holdets angribere er trods alt et lyspunkt, når Jens Olsen ser tilbage på kampen.

– Jeg er selvfølgelig glad for, at mine angribere laver mål. Emil Holten ser igen i dag stærk ud, men derudover var der ikke særligt mange, der spillede op til det niveau, som vi ved, at de har.

– Den gode offensiv ser jeg som et udslag af, at det vi arbejder på i hverdagen virker. Vi skal stadig forbedre os defensivt og blive skarpere på de individuelle defensive aktioner – det er vi meget bevidste om. I dag er jeg dog bare glad for, at vi laver kasser. Vi vil trods alt altid hellere vinde 3-2 end 1-0, fortæller Olsen.

Der var godt kog på CM Arena under dagens kamp, og opbakningen var ifølge cheftræneren også stærkt medvirkende til, at holdet modstod et stort afsluttende Fremad Amager-pres og fik alle tre point i hus.

– Jeg vil også gerne rose fansene for endnu en fremragende præstation. Det var en fornøjelse at have dem i ryggen igen i dag, og deres støtte var stærkt medvirkende til, at vi kunne holde sejren hjem på trods af, at vi måske var lidt under pres i slutminutterne – stor cadeau til dem, slutter Olsen.

Næste opgave for Jens Olsen og co. er søndag d. 6. maj, hvor vi gæster førerholdet fra Vejle BK.