Seneste nyt

Jens Olsen: Tilfreds trods blandet fornøjelse

af

Cheftræner Jens Olsen så mange positive elementer i gårsdagens træningskamp mod FC Helsingør på trods af, at det endte med et 2-0-nederlag.

Nykøbing FC spillede mandag aften sæsonens anden træningskamp, og endnu engang var det et mandskab fra Superligaen, som Jens Olsens mandskab stod overfor.

Kampen var i store perioder en helt lige affære, men gæsterne fra Helsingør var kyniske og vandt med 2-0.

På trods af nederlaget så cheftræner Jens Olsen dog flere positive takter.

– Jeg synes, at der var mange ting, der fungerede, men derudover var det lidt ligesom vejret – en blandet omgang.

– Vi spiller os frem til en masse halve chancer, og de gange, hvor vi kommer helt igennem, så går der 20 sekunder, og så ligger bolden i vores eget net. Man bliver straffet, når man ikke får output på og får gjort tingene færdigt, siger Jens Olsen.

Et par af de ting som Jens Olsen især hæftede sig positivt ved efter kampen var presspillet samt et par velkendte spillere, der atter var tilbage på banen.

– Vi valgte at gå ud og arbejde med vores høje pres, og det synes jeg også, at vi lykkedes fint med i første halvleg, hvor vi får stjålet bolden på deres banehalvdel mange gange.

– Derudover er jeg selvfølgelig tilfreds med, at mange spillere kom i kamp. Mange af dem, der har siddet lidt ude fik også spilletid. Mads Kaalund og Lars Pleidrup fik henholdsvis en halv og en hel time, og så fik vi set Søren Christensen i en halvleg, fortæller Olsen.

På trods af flot presspil og gensynsglæden med Søren Christensen, endte kampen dog alligevel med et 2-0-nederlag – et resultat, der ifølge træneren skal ses i det rette lys.

– Vi møder et rigtig dygtigt hold, og kampen skal selvfølgelig sættes i den rette kontekst. Om 14 dage debuterer de i Superligaen, og vi har en hel måned til, at vi starter i 1. division. Vi havde samtidig en del spillere, der måtte spille ude af position, fordi vi mangler nogle stykker i dag.

– Overordnet skal man se kampen i det rette lys, men løbemæssigt og fysisk, synes jeg godt, at man kan se, at vi har trænet hårdt og er pænt med. Jeg er fint tilfreds, slutter cheftræneren.