Seneste nyt

Jens Olsen er tilfreds med generalprøven

af

Jens Olsen så fredag eftermiddag sit mandskab vinde 2-0 i den sidste testkamp inden sæsonstart. Det glæder træneren, der melder holdet klar til næste søndag.

Fredag eftermiddag blev opstartens sidste træningskamp spillet, da Chicago Bridges blev slået med 2-0 efter mål af Mads Jensen og Kasper Jensen.

Sejren var aldrig for alvor i fare, men alligevel var det primært resultatet, som Jens Olsen mener, at holdet kan tage med sig fra kampen.

– Alt i alt er jeg tilfreds med generalprøven. Nu har vi spillet nogle træningskampe, hvor vi har været tilfredse med spillet, men ikke resultatet – i dag var det så omvendt, siger Jens Olsen inden han uddyber præstationen.

– Vi står fint op overfor den fysik og de dueller, som Chicago kommer med. De er jo et meget atypisk fodboldhold, som man måske ikke kommer til at møde så tit. Der var lidt kamikaze over dem med en masse dueller og hårdt spil, men jeg synes, at vi håndterede det OK.

– Vi ville rigtig gerne op og presse højt, men det fik vi ikke lov til, da Chicago meget gerne ville slås om alle bolde. Vi ville også rigtig gerne have spillet bolden op nedefra, men det var vi ikke særligt gode til i dag. Vi stressede lidt for meget på bolden.

– Til gengæld var jeg tilfreds med de 20 minutter i anden halvleg, hvor vi spillede 3-5-2. Det var meget opløftende, og de havde svært ved at læse os. Jeg er glad for, at vi formåede at skifte over, og at vi havde succes med det. På den front var der nogle rigtig fine ting at tage med.

2-0-sejren over Chicago Bridges markerede afslutningen på opstartens træningskampe, da de i næste weekend gælder første ligakamp, når vi hjemme tager imod Skive IK.

Jens Olsen blåstempler opstarten og melder holdet helt klar til næste weekends turneringskamp.

– Vi har primært haft et defensivt fokus her i opstarten, og vi har spillet fem testkampe, hvor vi har holdt nullet i tre af dem. Det er selvfølgelig rigtig positivt.

– Overordnet set er vi tilfredse med opstarten, og det er dejligt, at vi slutter med en sejr. Vi glæder os virkelig til næste søndag – tingene er på plads, slutter cheftræneren.