Seneste nyt

Jens Olsen roser bredden på holdet

af

Nykøbing FC gjorde onsdag aften stor brug af truppens bredde, da det blev til et 4-3-nederlag til HB Køge. Jens Olsen ærgrer sig over nederlaget, men har samtidig roser tilovers til mange af dagens aktører.

At Nykøbing FC har en meget bred trup blev i dag bevist. Mange af spillerne i dagens startellever var spillere, der hidtil i sæsonen ikke havde fået meget spilletid, men alligevel var det kun marginaler, der afgjorde kampen til HB Køges fordel.

Cheftræneren ærgrer sig over at være røget ud af pokalen, men roser samtidig mange af kampens spillere.

– Lige nu er det selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi har tabt, og det er rigtig ærgerligt, at vi har fået 120 minutter i benene uden at gå videre. Vi ville rigtig gerne have været med i turneringen endnu, så det er super ærgerligt. Ikke mindst fordi jeg synes, at det lige så godt kunne være faldet ud til vores fordel, siger Jens Olsen, inden han fortsætter.

– Jeg valgte at gøre stor brug af bredden på holdet, fordi jeg syntes, at der var rigtig mange spillere, der havde gjort sig fortjent til chancen gennem træningen.

– Der var en del, der havde presset sig på gennem længere tid og samtidig med, at nogle af dem, der havde spillet meget var lidt trætte, så synes jeg, at de spillere jeg i dag sendte i aktion kunne gøre en mindst lige så god indsats. Jeg synes også, at nogle af dem greb chancen og arbejdede godt med i en intens og seværdig fodboldkamp.

Nykøbing FC’s næste opgave er søndag, hvor Brabrand gæster Nykøbing F. Idrætspark.