Seneste nyt

Jens Olsen fratræder ved sæsonens udgang

af

Cheftræner Jens Olsen har opsagt sin stilling og fratræder som træner for Nykøbing FC ved sæsonens udgang.

Når Nykøbing FC lørdag d. 25. maj spiller sidste kamp i denne sæson, bliver det samtidig sidste kamp med Jens Olsen som cheftræner.

Jens Olsen har været træner i Nykøbing FC i de seneste fem år, og han har været en vigtig brik i klubbens foreløbige rejse fra at være 2. divisionshold til etableret NordicBet Liga-mandskab.

I Nykøbing FC er vi yderst taknemmelige for fem gode år, hvor vi har nydt godt af et loyalt samarbejde, og sportsdirektør Claus Jensen håber da også på, at se Jens Olsen i klubben igen engang i fremtiden.

– Jeg har været meget glad for det tætte samarbejde jeg har haft med Jens, der er en meget kompetent og loyal træner, som jeg ønsker alt det bedste i fremtiden. Han har spillet en vigtig rolle i den udvikling, vi har været igennem som klub de seneste år.

– Jens har ligesom jeg hjertet i klubben, og det er mit håb, at vi engang igen i fremtiden kommer til at arbejde sammen i Nykøbing FC, siger Claus Jensen.

Også Jens Olsen er glad for sine efterhånden mange år i Nykøbing FC, som han mener har givet ham gode ting med i rygsækken.

– Jeg er meget stolt over at have været en del af Nykøbing FC i de seneste fem år. Der er sket utrolig meget i klubben i løbet af min tid her, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg har været en del af den udvikling.

– Det har været et privilegium for mig at være cheftræner i Nykøbing FC.  Det er min klub, den står mit hjerte nær og jeg vil fortsat følge den med største interesse. Det er en god fornemmelse, at dette farvel mere føles som et på gensyn, slutter Jens Olsen.

Jens Olsen står i spidsen for holdet i sæsonens resterende fire kampe, hvor der efter den knebne sejr i Thisted skal arbejdes stenhårdt, så vi kan opnå vores sæsonmål om en plads i top-seks.