Seneste nyt

Jens Olsen: En fantastisk start på sæsonen

af

Nykøbing FC vandt tidligere søndag sæsonens første kamp med 3-2. En fantastisk start på sæsonen mener Jens Olsen, der samtidig storroser hans mandskab.

Med 10 minutter tilbage af sæsonens første kamp, var Nykøbing FC bagud med 1-2 hjemme mod Skive.

Forbilledlig fight og en ukuelig vilje til sejr betød dog, at Jens Olsens tropper på flotteste vis vendte opgøret på hovedet i slutfasen og derfor vandt 3-2.

Dermed fik Nykøbing FC en ideel start på sæsonen, og det glæder Nykøbing FC-træneren.

– Det er en fantastisk start på sæsonen. Sejre avler jo selvtillid, og det fik vi en rigtig god portion af igen i dag. Jeg sagde til spillerne inden kampen, at der ikke var noget at være bange for, fordi vi allerede fik et fantastisk afsæt i sidste sæson. Hvis vi tager afslutningen på sidste sæson med, så har vi nu kun tabt én ud af de seneste ni ligakampe – det er rigtig godt, siger en tilfreds Jens Olsen, inden han roser hans hårdt fightende mandskab.

– Jeg synes, at holdet fortjener stor ros. De var rolige og agerede godt i en presset situation. Det er ekstremt svært at skulle jagte et resultat på en meget regnvåd bane, men jeg synes, at vi blev ved med at være tålmodige, imens vi skabte chancer.

Joachim Wagner blev kampafgørende, da han med to mål i slutfasen sikrede 3-2-sejren. Cheftræner Jens Olsen har da også stor ros til angriberen, der kampen igennem kom til mange chancer.

– Joachim bragte sig selv i en masse gode situationer. Han endte med at gøre forskellen, men han blev også godt hjulpet på vej af et stærkt kollektiv, der satte ham rigtig flot op. Med det antal chancer han havde i dag, så kunne det vel heller ikke være anderledes end to kasser, slutter Olsen med et smil på læben.

Nykøbing FC’s næste opgave er i næste weekend, hvor der venter en udekamp mod Vejle BK.