Seneste nyt

Jens Olsen: Fansene var fantastiske i dag

af

Nykøbing FC spillede onsdag aften 1-1 mod Vendsyssel i CM Arena og efter kampen havde cheftræner Jens Olsen store roser til klubbens fans.

Onsdag aften tog Nykøbing FC hjemme i CM Arena imod topholdet Vendsyssel FF, der før aftenens kamp var i forrygende form.

Nykøbing FC viste dog flotte takter, og længe lignede det en hjemmesejr. Hjemmeholdet måtte dog i sidste ende nøjes med et enkelt point, men efter kampen var det alligevel en ganske tilfreds træner, der kom ud af omklædningsrummet.

– Der er rigtig mange ting, jeg er tilfreds med. Vi havde lavet nogle aftaler om, at vi skulle være modige og aggressive, som vi måske forsømte i Esbjerg i sidste weekend.

– Det synes jeg vi var rigtig gode til i dag. Vi spillede imod et virkelig godt hold, der har nogle forcer i deres fysik og fart, som vi måske har det svært mod. Alligevel holder vi dem tæt på ingen chancer. Det var alt i alt en rigtig flot præstation af drengene i dag, siger Jens Olsen.

Det var en kold fornøjelse at være tilskuer i CM Arena her til aften, men alligevel var fanfraktionen Nordkurven mødt talstærkt op i det ene hjørne på langsiden. De leverede opbakning kampen igennem, og det betød ifølge cheftræneren meget.

– Det var en fantastisk indsats af fansene i dag, og jeg mener virkelig, at det var dem, der skubbede os i den rigtige retning og fik os til at give det sidste. Jeg synes, at man lagde meget mærke til dem i dag, og det var super fedt, slutter Jens Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er på søndag, hvor turen går til HB Køge. Her kan du stadig nå at rejse med Nykøbing FC og De Grønne Busser, så drengene på banen atter kan få stor opbakning.

Du finder mere om turen her.