Seneste nyt

Jens Olsen er tilfreds med outputtet af træningskamp

af

Cheftræner Jens Olsen erkender, at målene i sidste ende tæller, men glæder sig alligevel over takterne i gårsdagens træningkamp.

Lørdag blev det til et snævert 2-1-nederlag til Allsvenskan-nedrykkerne fra Trelleborgs FF, men undervejs var der lovende takter fra NFC-drengene.

Nykøbing FC-træner Jens Olsen så en god test med flere positive elementer at tage med i den videre forberedelse.

– Det var en rigtig god test imod en modstander, som vi godt forventede havde et højt niveau. De er nedrykkere fra den bedste svenske række, og de kom med både stor fysik og god organisation, men jeg synes, at vi spillede en rigtig god kamp, hvor vi i store perioder sad på spillet, siger Jens Olsen, der dog kalder på mere skarphed.

– Vi skaber en masse chancer mod et velorganiseret hold, og det kan jeg kun være meget tilfreds med, men vi skal være skarpere foran mål. Havde vi været det i går, så havde vi også vundet den kamp. Når det er sagt, så er jeg tilfreds med outputtet af opgøret.

Sæsonstarten er nu blot tre uger væk, og når Jens Olsen kigger på sit mandskab, så ser han et hold, der så småt er klar.

– Vi får set rigtig mange spillere i kamp, og spillerne træner også på et utrolig højt niveau i øjeblikket. Jeg synes, at vi ser utrolig stærke ud, og der er mange, der byder sig til for at spille sig i startopstillingen, slutter cheftræneren.

Næste opgave for Nykøbing FC er på lørdag, hvor turen igen går til Sverige. Denne gang er modstanderen Landskrona.