Seneste nyt

Jens Olsen: En fantastisk start på foråret

af

Cheftræner Jens Olsen jubler over starten på foråret og roser sit mandskab for at fortsætte, hvor de slap i efteråret.

Vi kunne ikke have ønsket os en meget bedre start på forårssæsonen, da det her til eftermiddag blev til en flot 2-0-udesejr over Fremad Amager, hvorfor Nykøbing FC nu indtager tredjepladsen i NordicBet Ligaen.

Cheftræner Jens Olsen var da også lige efter kampen meget tilfreds med måden, hvorpå det spændende forår netop var blevet åbnet.

– Det er en drømmestart på foråret. Det er lige sådan en start på en halvsæson, som man håber på at få. Det frigiver en masse kræfter, positivitet og ekstra motivation for at fortsætte, hvor vi slap i efteråret.

– Det er meget vigtigt at komme godt fra land. Man er altid lidt i tvivl om, hvor man står og der er måske også lidt nerver på. Det synes jeg nu ikke, at man kunne se i dag. Jeg synes, at vi har bund i vores ting, og vi har rigtig godt styr på deres 3-5-2-formation, som vi ellers af og til har haft det lidt svært med. Vi går ind og tager initiativet, og det er jeg meget tilfreds med at se fra drengene, siger Jens Olsen.

Cheftræneren gav undervejs debut til tre nye spillere i form af Magnus Warming, Mathias Thrane og Mathias Kristensen. Sidstnævnte kronede endda sin debut med et mål, og Jens Olsen er da også tilfreds med den høje angribers bidrag i dagens sejr.

– Mathias leverede en rigtig god og hård arbejdsindsats. Han scorer et mål, og det er alt andet lige derfor, at han er med, så det var en rigtig fin indsats, siger Olsen, der også fremhæver sin målmand.

– Jeg bliver også nødt til at uddele store roser til min målmand. Han var decideret kampafgørende i dag, og det var en fantastisk præstation af Sebastian, siger han om målmanden, der havde op til flere klasseredninger i dagens sejr.

Næste opgave for Jens Olsen og Nykøbing FC er på søndag, hvor HB Køge gæster CM Arena klokken 13:45.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så drengene på banen kan få de bedst mulige forudsætninger for at hente tre point, så vi fortsat at lege med i toppen af NordicBet Ligaen.