Seneste nyt

Jens Olsen: En dårlig og en god halvleg

af

Cheftræner Jens Olsen var ikke tilfreds efter dagens kamp mod Thisted, der ifølge ham selv kastede en dårlig og en god halvleg af sig.

Søndag eftermiddag blev det desværre til et 1-2-nederlag til Thisted, der dermed kunne rejse hjem med tre point.

Nederlaget kom i stand efter et skidt første halvleg, hvor Nykøbing FC kom bagud med 0-2, og cheftræner Jens Olsen var da også efter kampen utilfreds med de første 45 minutter.

– Det var en dårlig og en god halvleg i dag. Vi havde lagt en slagplan ud fra egne styrker, og vi havde forberedt os på, hvad Thisted ville komme med. Det bliver så smadret efter fire minutter, hvor de får et straffespark. Målet gav dem selvfølgelig endnu mere blod på tanden, men vi er generelt for passive i første halvleg, fortæller Jens Olsen, inden han dog er anderledes positiv omkring anden halvleg.

– Jeg vil trods alt rose spillerne for anden halvleg, hvor der er langt mere vilje og gejst. Det blev måske ikke så smukt, men vi fik lagt det tryk, som man kunne forvente af os og skabt de chancer, der skulle til for, at vi kunne have fået udlignet.

Jens Olsen havde til dagens kamp valgt at give både Sigurd Schøndof og Martin Svensson chancen i offensiven, og det havde en ganske klar årsag.

– Jeg regnede med, at Thisted ville stå lavt, som de har gjort i deres andre kampe, så jeg ville gerne have nogle spillere ind, der var gode i de små rum. Det synes jeg egentlig også, at vi i nogle situationer så glimt af, men vi fik alt for sjældent rigtig fat i bolden, så vi kunne iscenesætte det.

– I anden halvleg sætter vi to angribere med lidt mere fysisk styrke ind. Det blev meget direkte, og det gør, at vi får skabt de chancer, som der skulle til for at vi kunne have fået udlignet. Desværre er vi ikke skarpe nok i dag, slutter Jens Olsen.

Nykøbing FC’s næste opgave er en udebanekamp mod Vendsyssel FF.