Seneste nyt

Jens Olsen: Det var en blandet fornøjelse

af

Lørdag eftermiddag sluttede Nykøbing FC sæsonen med en 2-0-sejr over Fremad Amager, og selvom cheftræner Jens Olsen var tilfreds, så mente han stadig, at der var plads til forbedringer.

Comebacket til 1. division blev lørdag eftermiddag lukket med manér, da Fremad Amager blev besejret med 2-0.

Cheftræner Jens Olsen var efter kampen en glad mand, men han så alligevel plads til forbedringer i løbet af kampen.

– Man må sige, at det var en blandet fornøjelse. Jeg synes, at vi var lidt for utålmodige på bolden, og vi søgte chancerne for hurtigt. Vi kom i rigtig mange gode situationer, som vi plejer at løse bedre. Jeg synes dog, at vi skulle have scoret flere mål, og det burde Fremad Amager egentlig også. Det løb for ofte ud i sandet for os, siger Jens Olsen, inden han fortsætter.

– Vi kommer lidt for langt ned og stå en gang i mellem. Jeg tror, at varmen påvirkede spillerne, og de sidste meter blev ikke løbet i samme stil som normalt. Samlet set var det dog en godkendt præstation.

Jens Olsen og resten af Nykøbing FC havde forberedt sig på, at Fremad Amager kom i en 3-5-2-formation. Amagerikanerne kom dog i stedet i en klassisk 4-4-2, og det passede Jens Olsen ganske fint.

– Vi havde øvet os rigtig meget på, at de ville spillle 3-5-2, men så rykkede de lidt rundt og spillede i stedet 4-4-2. Det har vi det rigtig godt med, så der var ikke så meget dér, siger Jens Olsen, inden han fortæller uddybende om sine taktiske overvejelser.

– Det var meningen, at Anders Vest-Hansen skulle have spillet, men han har haft lidt problemer med anklerne i løbet af ugen, og så var det naturligt at rykke Jakob Bonde på midtbanen og Kasper Jensen i midterforsvaret. Jeg var meget tilfreds med Chris Thorsheim og Mads Jensen i sidste weekends kamp mod Skive, så dem ville jeg ikke rykke på, slutter cheftræneren.

2-0-sejren betyder, at Nykøbing FC slutter på syvendepladsen i 1. division og at ingen hold i 1. division er gået igennem sæsonen uden nederlag til Nykøbing FC.