Seneste nyt

Jens Olsen: Det bedste hold på dagen vandt

af

Cheftræner Jens Olsen var efter dagens 4-1-nederlag til Vejle BK ikke bleg for at erkende, at det var det bedste hold på dagen, der vandt . Olsen fremhævede dog også positive elementer ved dagens kamp.

Søndag eftermiddag blev det til et 4-1-nederlag til Vejle i en kamp, der i store perioder svingede frem og tilbage.

På trods af perioder med godt NFC-spil, så endte de dog alligevel med tre point til hjemmeholdet. Det ærgrer cheftræner Jens Olsen, der i især første halvleg så gode takter fra sit mandskab.

– Jeg synes, at vi i især første halvdel af første halveg er rigtig gode. Der styrer vi kampen. Vi havde forberedt os rigtig godt på, hvad Vejle ville komme med, og vi gør det i det hele taget godt i de første 45 minutter.

– I anden halvleg skal vi ud og tage pusten ud af deres spil i de første 5-10 minutter og forsøge at holde lidt i bolden, så deres tryk ikke bliver for stort. I stedet laver vi et hav af fejl og i 20 minutter, er vi jo nærmest ikke med. Det afgør kampen. Det var det bedste hold, der vandt i dag, fortæller Jens Olsen.

Resultatet i Vejle blev ikke som ønsket, men alligevel var der overskud til at se fremad og fokusere på nogle af de gode ting, der også var at tage med fra kampen.

– Jeg synes da, at der var positive ting at tage med. De første 25-30 minutter spiller vi rigtig flot fodbold, og vi skiller dem til tider ad. I den periode er vi rolige på bolden og får både angrebet dem bredt og dybt. Det er ærgerligt, at vi ikke får et mål mere i den periode, så vi kan få sat dem under ekstra pres.

– Sådan skulle det ikke være, og vi må hjem og øve os, så vi ikke står i samme situation igen. Vi glæder os over, at vi spiller allerede igen onsdag, så vi kan få rettet op på dagens resultat, slutter cheftræneren.

Nykøbing FC’s næste opgave er onsdag, hvor FC Roskilde venter i pokalturneringen.