Seneste nyt

Jens Olsen ærgrer sig over personlige fejl

af

Tre personlige fejl blev afgørende i dagens 4-2-nederlag til Vendsyssel FF, og det ærgrer cheftræneren, der ellers mener, at præstationen langt hen ad vejen var god.

Søndag eftermiddag gæstede Nykøbing FC den nordlige del af Danmark, da modstanderen hed Vendsyssel FF.

Nykøbing FC blev desværre sendt hjem med et 4-2-nederlag, men på trods af nederlaget så cheftræneren positive elementer i dagens kamp.

– Jeg synes, at det var en jævn præstation, og vi præsterede egentlig et stykke hen ad vejen rigtig godt. Vi laver til gengæld tre kæmpestore personlige fejl, og det er selvfølgelig bittert. Det er svært at stå imod et godt hold som Vendsyssel, når vi laver sådan nogle fejl, men ikke desto mindre, så skal vi lave tre mål i første halvleg, hvor vi brænder nogle gigantiske chancer, siger Jens Olsen, inden han fortsætter.

– Vi manglede simpelthen bare kvalitet i de afgørende situationer i dag, og den kvalitet havde Vendsyssel så til gengæld. Jeg synes, at resultatet siger ét, imens spillet på banen egentlig siger noget andet.

De personlige fejl ærgrer naturligvis cheftræneren,  der til gengæld umiddelbart efter kampen glædede sig over, at der blev lagt en god fysisk indsats for dagen.

– Nogle gange når tingene svinger, så får man tingene foræret, og nogle gange kommer man til at tænke rigtig meget over tingene, når de så ikke lige gør, og det er der, at ens indsats kan gå han og blive en smule krampagtig.

– Det er svært at træne sig ud af de personlige fejl. Det er noget man tale om, men det er også fejl, der bliver elimineret i takt med, at rutinen kommer, fortæller Jens Olsen, inden han glæder sig over den fysiske indsats.

– Vi har snakket en del om, at vi skulle have mere attitude og hårdhed i spillet samt at være i kampen og agere på de ting, der sker i løbet af den. På de parametre synes jeg egentlig, at vi var til stede i dag, slutter Jens Olsen.

Nykøbing FC’s næste opgave er søndag, hvor FC Roskilde venter på udebane.