Seneste nyt

Jens O: Viborg spillede en god gang ’voksenfodbold’

af

Cheftræneren måtte søndag eftermiddag se sit mandskab tabe 3-1 til Viborg FF, der ifølge Jens Olsen spillede en rigtig omgang ’voksenfodbold’.

Forårssæsonen blev søndag åbnet med et nederlag på en svær udebane i Viborg.

Cheftræner Jens Olsen var efter nederlaget ærgerlig, men så på trods af nederlaget positive elementer i kampen, der dog helt fortjent kastede et nederlag af sig til et hold, der spillede ’voksenfodbold’.

– Jeg hader altid at tabe, og det gør jeg naturligvis også i dag, men vi vidste godt, at vi skulle ramme et meget højt niveau for at få noget med hjem fra Viborg, og det gjorde vi bare ikke.

– Attituden og indsatsen var i orden, men det var kvaliteten i de ting, vi gjorde ikke, og når den ikke er det, så er det svært at få noget med hjem fra Viborg.

– Viborg har flere kilo og centimeter, og det formår de at udnytte i dag, hvor de spiller en rigtig omgang ’voksenfodbold’. De spiller sådan set bare bolden ud på deres backs, som så høvler den frem ad banen, og så tager de den derfra, fortæller Jens Olsen.

3-1-sejren til Viborg var fuldt fortjent, men indtil føringsmålet var Nykøbing FC rigtig godt med i kampen. Uopmærksomheden i enkelte situationer ærgrer derfor cheftræneren i ekstra høj grad.

– Det er uopmærksomhed i enkelte situationer, der gør, at vi er bagud ved pausen. Jeg synes ellers, at vi kommer godt i gang med kampen. Vi er disciplinerede og passer rigtig godt på hinanden inden, at vi så bliver kvart lidt af en fysisk stærkere modstander.

– Ved det første mål bliver vi fanget på en standardsituation, og det er bare ikke godt nok, at vi ikke følger sådan en situation til dørs. Ved det andet mål bliver vi fanget på en omstilling, hvor vi kommer til at stå og sove i vores restforsvar, og sådan nogle fejl koster på en svær udebane som denne, slutter en fortrøstningsfuld Jens Olsen.

Kampen i Viborg var den første af i alt 14 kampe i foråret.