Seneste nyt

Jens O: Vi tabte til et bedre hold på dagen

af

Cheftræner Jens Olsen var efter dagens kamp ikke tilfreds med den defensive indsats, der blev lagt for dagen imod et meget velspillende Lyngby-hold.

Der kunne ikke være mange meninger om, hvor de tre point fortjente at havne efter dagens udekamp mod Lyngby, der blev tabt med 4-1.

Nykøbing FC’s cheftræner havde da også ros til modstanderen efter opgøret.

– Vi må bøje os i støvet og sige, at vi i dag tabte til et hold, der gjorde det bedre end os set over 90 minutter. De var klart skarpere end os på dagen.

– Vi kommer dårligt ud til kampen, og vi starter med at lave en masse tekniske fejl, der forplanter sig i holdet i 1. halvleg. Vi holder os inde i kampen ved et pisse godt omstillingsmål, men alt i alt, var det ikke særligt godt i dag.

– Vi var uafstemte i defensiven, vi var for vage i duellerne, og vi var frem for alt uden hensyn til de modspillere, som vi ellers var ganske godt forberedt på. Det skal være bedre på søndag, fortæller Jens Olsen med henvisning til søndagens hjemmekamp mod Fremad Amager.

Alt i alt var cheftræneren ikke overraskende ikke tilfreds med kampen, men der var alligevel plads til at se kampen i et lidt større perspektiv.

– Jeg synes på trods af resultatet, at der var ting, som vi kan tage med herfra. Vores høje pres gav dem ofte problemer, og de blev rigtig ofte tvunget til at sparke langt eller stresse i deres afspil.

– Drengene fortjener også ros for at komme så godt ud til anden halvleg, som vi gjorde og for at arbejde ind i de ting, som vi gjorde galt i 1. halvleg. I de første 20 minutter af anden halvleg står man med en fornemmelse af, at hvis vi udligner, jamen så kan vi også tage alle tre point. Lyngby så lidt bange og trætte ud i den periode, men i stedet laver vi så et selvmål, så kampen mere eller mindre dør.

– Vi fik i de første 20 minutter af anden halveg vist, at vi er en enhed, der stoler på hinanden og som tør tage bolden og spille god fodbold. Det ved vi, at vi er dygtige til, og det skal vi ud og gribe fat i igen på søndag, siger Jens Olsen inden, at han ser frem mod at komme hjem til CM Arena.

– Det er bare op på hesten igen, og det er dejligt, at vi spiller igen lige om lidt. Vi glæder os til at spille hjemme i CM Arena på et helt nyt og flot græstæppe.

Kampen på søndag spilles hjemme i CM Arena klokken 13:45, hvor Fremad Amager kommer på besøg.