Seneste nyt

Jens O: Vi ryster ikke på hånden

af

Søndag eftermiddag blev det til et 2-0-nederlag i Roskilde, men på trods af resultatet var der også positive ting at tage med fra opgøret.

Nykøbing FC pustede og prustede for at nedbryde FC Roskildes forsvarsmur, men på trods af, at den i store dele af kampen vaklede, så lagde muren sig ikke.

Der var derfor ifølge cheftræner Jens Olsen kynisme til forskel, da Nykøbing FC blev sendt hjem med et nederlag i bagagen.

– Jeg har rost spillere, fordi jeg synes, at de leverede en rigtig god indsats. Det eneste vi manglede i dag var at få scoret, og jeg synes, at vi næsten klart var det bedste hold i begge halvlege. Vi kommer med et rigtig godt udtryk, og vi angriber Roskilde højt på banen. Vi accepterer ikke, at de har bolden ret lang tid af gangen, og det er jeg tilfreds med.

– I sidste ende er det dog selvfølgelig det, som står oppe på tavlen, der tæller, og i dag var de bare mere kyniske end os, siger Jens Olsen.

Nykøbing FC er inde i en skidt resultatmæssig periode, men cheftræneren ryster ikke på hånden over holdets koncept, der også i dagens kamp kastede gode takter af sig trods resultatet.

– Efter det man har set i dag, så synes jeg ikke, at der er nogen grund til at ryste på hånden over holdets udtryk. Vi presser højt, stresser modstanderen og er samtidig selv dygtige på bolden. Det er dét, der er vejen frem for os. Vi vil gerne spille noget seværdigt fodbold, og det handler bare om, at vi skal blive så dygtige til det, at vi ender emd at slå de andre, siger Jens Olsen.

Grundet næste weekends aflyste kamp mod Vejle BK, er der nu hele 14 dage til næste kamp. Det både ærgrer og glæder cheftræneren.

– Det er lidt en ‘både og-følelse’. Det kommer jo lidt an på, hvordan man anskuer det. På den ene side, vil man bare gerne ud og spille igen, når man har tabt, men på den anden side, så har vi nu lidt ekstra tid til at få spillere tilbage i fulde omdrejninger. Igen i dag, har vi nogle spillere, der ikke er på 100 procent, fordi de har efterslæb efter skader, og dem kan vi nu få bygget lidt på.

– Det giver også tid til, at vi kan få øvet os lidt på nogle afslutninger, og det er nok også fint nok, slutter Jens Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er d. 15. oktober, hvor FC Fredericia gæster Nykøbing F. Idrætspark.