Seneste nyt

Jens O: Vi havde de længste og bedste perioder

af

Cheftræner Jens Olsen glædede sig efter dagens kamp over præstationen, men ærgrede sig samtidig over, at det ikke blev til alle tre point.  

Søndag eftermiddag besøgte Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør CM Arena, og her blev det til en pointdeling, da opgøret endte målløst.

Cheftræner Jens Olsen så sit hold spille en solid kamp, men ærgrer sig samtidig over, at målene ikke kommer så let til holdet, som det er set tidligere.

– Jeg synes, at vi spiller en solid kamp, og jeg synes også, at vi var en tand bedre end Helsingør. Vi har de længste og bedste perioder uden, at vi dog vader i chancer. Helsingør har vel ret beset kun en enkelt stor chance, og det var efter en standardsituation, hvor vi godt vidste, at de var gode på grund af deres lidt større fysik.

– Vi var oppe mod en god modstander, der spiller et system, som vi nogle gange har haft svært ved at løse, men det synes jeg, at vi gjorde rigtig godt i dag. Der var mange gode præstationer – både holdmæssigt, individuelt og taktisk. Vi matcher til fulde et hold, der for kort tid siden spillede Superliga, og det er trods alt værd at tage med. Vi mangler dog målene, og det er dem, vi leder lidt rigeligt efter i øjeblikket, siger Jens Olsen.

I den daglige træning arbejdes der stenhårdt på netop at finde frem til målene, og cheftræneren er da heller ikke i tvivl om, at de nok skal komme.

– Vi arbejder rigtig hårdt og meget specifikt til træning på at finde de her mål. Det handler meget om den mentale tilstand, og man kunne også se i dag, at når vi står i gode situationer foran mål, jamen så bliver det en smule forkrampet. Det prøver vi at fjerne på træningsbanen, så spillerne får følelsen af, at de godt kan score ind i kroppen igen.

– Vi ved, at vi har kvalitet oppe foran, og vi har tidligere været rigtig gode til at lave mål. Vi tror på, at det kommer igen snart, og så satser vi på en form for ketchup-effekt, slutter Jens Olsen med et smil.

Næste opgave for Jens Olsens tropper er på søndag, hvor turen går til Fredericia.