Seneste nyt

Jens O efter sejr: Vi har opbygget en god base

af

Cheftræner Jens Olsen havde efter dagens 3-2-sejr over FC Roskilde stor ros til sit mandskab, som han mener viste stor mental styrke i dagens sejr. 

Der var underholdning for alle pengene, da Nykøbing FC søndag eftermiddag slog FC Roskilde med 3-2 efter en hæsblæsende anden halvleg, hvor Nykøbing FC to gange måtte se en føring udlignet.

Cheftræner Jens Olsen var efter kampen meget tilfreds med sejren og ikke mindst holdets mentale evner.

– Alle sejre er dejlige, og det var den her selvfølgelig også. Det var en ekstremt tæt kamp mellem to hold, som jeg synes spillede på et rigtig højt niveau – begge hold har stor ære af kampen, siger Jens Olsen, inden han roser holdet for deres reaktion efter de to udligner til 2-1 og 2-2.

– Efter pausen eksploderer det jo fuldstændig, og jeg synes, at det er rigtig flot af spillerne at komme tilbage fra to udligninger. Det er et hårdt slag at blive udlignet to gange, og det kan være svært at komme sig over, men det gjorde drengene, og det har jeg rost dem rigtig meget for.

– Jeg synes, at vi viser stor mental styrke i dag. Vi viser, at vi stoler på hinanden, og at vi har stor tro på egne evner. Vi har gjort det på i de seneste kampe, og vi har fået opbygget en god base, som vi stoler meget på.

Nykøbing FC’s solide defensiv har i løbet af ugen været et positivt tema, men i dag viste offensiven, at de absolut ikke har glemt deres skarphed. Det glæder Jens Olsen, der dog samtidig stadig bider mærke i den solide defensiv.

– Jeg har en fornemmelse af, at vi på trods af to indkasserede mål forsvarer os ret godt imod et super godt hold, der har skabt mange chancer på det seneste og som samtidig ikke har lukket særligt mange mål ind. De har lukket to mål ind i deres seneste fem kampe, så at vi smadrer tre mål ind på dem er meget tilfredsstillende, fortæller cheftræneren inden, at han roser holdets dobbelt målscorer, Emil Holten.

– Jeg er enormt glad på Emil Holtens vegne. Han arbejder altid stenhårdt, men han ved også godt, at man som angriber skal score mål, og det gjorde han i dag. Det er rigtig godt for Emil, og det glæder mig meget, slutter Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er på udebane, hvor Brabrand venter på AGF’s hjemmebane, Ceres Park. Nykøbing FC og De Grønne Busser arrangerer i den forbindelse udebanetur, så drengene kan få den bedst mulige opbakning. Den tur kan du læse mere om her.