Seneste nyt

Jens O: Nederlaget falder tilbage på os selv

af

Cheftræner Jens Olsen var en skuffet mand efter dagens nederlag, hvor han ikke følte, at holdets reelle niveau kom til udtryk.

Søndag eftermiddag måtte Nykøbing FC sluge et 3-1-nederlag til HB Køge.

Jens Olsen var efter kampen ikke bleg for at erkende, at sejren til værterne var fortjent.

– HB Køge fortjente at vinde i dag. I store dele af kampen, var vi ikke på deres niveau. Jeg synes, at vi var meget passive, og de var generelt hurtigere end os i tanke og handling. Vi manglede kommunikation og den saft i duellerne, som vi ellers normalt har. Nederlaget falder tilbage på os selv, fordi vi er med til at gøre HB Køge gode i dag, siger Jens Olsen, inden han fortsætter.

– Jeg har sagt til drengene, at man skal kæmpe for sin berretigelse i de her kampe, og man er nødt til at arbejde sig hårdt ind i opgøret før, at man overhovedet kan begynde at spille med den plan, som man har lagt. Det formåede vi ikke i dag.

Nykøbing FC kom tidligt bagud med 3-1 i anden halvleg, men herefter satte Jens Olsens tropper sig på opgøret. Ifølge Olsen kom de positive takter dog alt for sent.

– Jeg tror, at nogle af spillerne vågnede lidt op samtidig med, at HB Køge slap gaspedalen en smule. Vi får måske vist vores sande ansigt i momenter, men det er jo alt for sent, og de chancer som vi får tilspillet os, får vi jo heller ikke for alvor ført ud i livet.

Nykøbing FC skal allerede i kamp igen på onsdag, når Fremad Amager gæster Nykøbing F. Idrætspark. Det glæder trods alt cheftræneren.

– Det er rigtig fint, at vi har en kamp igen allerede på onsdag. Det eneste, der hjælper er at komme ud og spille igen. Nu har vi et par dage til at sunde os, og så kører vi på igen.

Onsdagens kamp mod Fremad Amager spilles klokken 18:00 i Nykøbing F. Idrætspark.