Seneste nyt

Jens O: Glad på spillernes vegne

af

Cheftræner Jens Olsen var efter dagens 1-0-sejr meget tilfreds, og han glædede sig samtidig på spillernes vegne over sejren.

Skærtorsdag gik turen til Roskilde, og da bussen ved 16:00 tiden atter vendte snuden hjemad mod Lolland-Falster, var det med tre point i bagagen.

Sejren var den første i foråret, og det var ifølge cheftræner Jens Olsen noget, der havde været undervejs.

– Sejren er selvfølgelig en smule forløsende. Jeg synes, at den har været lidt undervejs, og jeg havde en fornemmelse af, at den lå lige rundt om hjørnet. Jeg er rigtig glad på spillernes vegne over, at den kom i dag – de har arbejdet rigtig hårdt for det.

– Jeg synes, at vi har været gode til at komme videre fra de tre første kampe og ikke se tilbage, men bare bygge på hele tiden. Det er super fedt, at tage sejren, og det giver helt sikkert fornyet energi, fortæller Jens Olsen.

Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold havde deres gode perioder i opgøret. Cheftræneren mener, at det var en ganske typisk 1. divisionskamp, og så glæder han sig over et par vellykkede indskiftninger.

– Det var en typisk 1. divisionskamp. Roskilde startede bedst, og de havde spillet det første kvarter. Det oplevede vi også mod Thisted, hvor vi kom bagud i den periode, men i dag håndterede vi den periode bedre, og vi gjorde de rigtige ting på de rigtige tidspunkter.

– Resten af første halvleg var vi bedst, men vi blev ikke farlige nok. Jeg troede, at vi ville kunne ride videre på den bølge i anden halvleg, men i stedet kom vi lidt for langt tilbage at stå. Til gengæld synes jeg, at vi forsvarede os godt i den periode.

– Vi får så lavet et par gode indskiftninger, og jeg er meget tilfreds med at både Jessen og Kaalund kommer ind og gør det godt i anden halvleg. Efter vi scorer til 1-0, så har vi kampen under kontrol, og det er reelt tættere på 2-0 end 1-1, siger en tydeligt tilfreds Jens Olsen.

Matchvinderen Nicolai Jessen startede på bænken, og cheftræneren var efter kampen meget tilfreds med, at Jessen kom ind med stor og positiv energi.

– Det er sådan man skal reagere på en tur på bænken. Man kan jo vælge at håndtere det på mange måder. Man kan vælge at sætte sig over i hjørnet og være en sur gammel mand uden lyst til at spille, men man kan også svare igen og gå ud og levere en god præstation – det gjorde Nicolai. Det er jeg meget tilfreds med, og jeg havde da heller ikke forventet andet af ham, slutter Jens Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er mandag, hvor turen går til Esbjerg.