Seneste nyt

Jens O: Det er en fantastisk sejr

af

Nykøbing FC slog søndag eftermiddag Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg fB. Cheftræner Jens Olsen var efter kampen naturligvis begejstret over en sejren, der kom i hus på en god anden halvleg.

Søndag eftermiddag var Nykøbing FC på en svær opgave, da Blue Water Arena dannede ramme om en udekamp mod Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg fB.

Før kampen havde Jens Olsen udtrykt optimisme omkring kampen, og cheftrænerens fornemmelse viste sig at holde stik, da det blev til en fantastisk 3-1-sejr.

– Det er en fantastisk sejr. Man skal være heldig og dygtig for at vinde kampe i den her række, og det var vi i dag. Det er en stor sejr.

– Jeg havde det godt med den her kamp, fordi vi som hold godt kan lide at komme steder hen, hvor det dufter lidt af fodbold og forholdene er lidt større. Det er det, som vi drømmer om og kæmper for at få lov til at blive en del af, siger Jens Olsen.

Nykøbing FC var under stort tryk i første halvleg, og cheftræneren så da også to vidt forskellige halvlege.

– Vi er under stort tryk i første halvleg. Esbjerg har nogle store chancer, og de brænder også et straffespark. Sebastian gør det fantastisk inde i målet, men jeg synes egentlig også, at vi forsvarer os OK inde i feltet. Samtidig får vi stukket lidt til dem, og det giver os tro på tingene.

– I anden halvleg får vi vendt kampbilledet fuldstændig, og efter den halvleg synes jeg, at det er helt okay, at vi vinder – også selvom vi burde have været bagud ved pausen.

Nykøbing FC var som forvandlede efter pausen, men ifølge Jens Olsen var det ikke fordi, at der blev lavet drastiske ændringer i pausen.

– Vi får selvfølgelig talt om nogle ting, og så får vi rettet lidt småting hist og her. Vi bliver mere rolige på bolden, og vi kommer til at spille mere i længderetningen. Det blev meget afgørende, at vi turde tæmme bolden, gå længere frem på banen og ikke bare spille bolden på tværs, så vi hele tiden fik det her tunge pres på os, slutter en tydeligt tilfreds Jens Olsen.

Nykøbing FC’s næste opgave er onsdag, hvor der venter en udekamp i pokalturneringen mod HB Køge.