Seneste nyt

Jannich Storch stopper i Nykøbing FC

af

Efter gensidig aftale stopper Jannich Storch i Nykøbing FC. Han skal fremover repræsentere Lyngby BK.

Efter fire gode år i Nykøbing FC stopper målmand Jannich Storch efter gensidig aftale i klubben.

Jannich har været en fantastisk spiller for os siden sin ankomst, og han har leveret mange gode præstationer på banen, imens han udenfor har været en vigtig del truppen udenfor kridtstregerne.

Manager Claus Jensen takker Storch for indsatsen i mørkeblåt.

– Jannich kom til NFC for fire år siden, og han har med tiden vokset sig til en vigtig del af vores trup både på og udenfor banen. Jannich kom dog med et ønske om at prøve andre udfordringer – ikke mindst af hensyn til sin familie, så han kunne få mere tid sammen med dem. Det har vi stor respekt for, og da Jannich har været en rigtig loyal mand for os, valgte vi at efterkomme hans ønske. Jeg vil gerne takke Jannich for hans store indsats i NFC, hvor han altid vil være velkommen, siger Claus Jensen.

Jannich Storch slutter dermed på 97 kampe for hele Lolland-Falsters hold, og det har ifølge Storch selv været en fantastisk periode for ham personligt.

– Jeg har været hamrende glad for og stolt over at være en del af Nykøbing FC. Det har været fire super gode år, hvor jeg i især de sidste tre år har spillet stort set alle kampe, og har fået utroligt mange store oplevelser, siger Storch inden, at han uddyber.

– Jeg kommer for altid til at tænke tilbage på oprykningen tilbage til NordicBet Ligaen, top-seks placeringen og ikke mindst sejren over F.C. København hjemme i Lollands Bank Park. Det hold vi havde den sæson, var absolut et af de fedeste hold, som jeg nogensinde har spillet på. Jeg har været glad for at komme i klubben hver eneste dag, og jeg sætter stor pris på alle de dygtige trænere, medarbejdere og selvfølgelig Claus, som er en fantastisk leder og træner. Jeg har lært meget af dem alle.

– Alting har dog en ende, og jeg har fået en kanonfed mulighed i Lyngby, som jeg rigtig gerne vil række ud efter. Samtidig passer det rigtig godt ind i min hverdag, så jeg kan frigive mere tid med min familie og tre børn. Jeg er meget taknemmelig for forståelsen fra NFC’s side, og klubben vil altid stå som noget specielt for mig, slutter Storch.