Seneste nyt

Jan Jacobsen bliver assistenttræner og analytiker

af

Jan Jacobsen overgår fra sin rolle som transitionstræner til at være assistenttræner og modstanderanalytiker for 2. divisions-mandskabet.

Den vågne NFC-fan vil have lagt mærke til, at Nykøbing FC-bænken er blevet en stor trænerkapacitet rigere i starten af den nye sæson.

Jan Jacobsen er således tilbage på trænerbænken i samarbejde med manager Claus Jensen og First Team Coach, Brian Rasmussen.

Manager Claus Jensen udtaler;

– Det er fantastisk, at vi har Jan Jacobsen tilbage helt tæt omkring førsteholdet. Jan har enormt stor erfaring inden for trænergerningen, og han er knivskarp til både at praktisere vores egen særlige NFC-spillestil, og til at analysere modstandere, så vi kan komme stærkest muligt forberedt ud til vores kampe. Jeg glæder mig meget over at have Jan tilbage på bænken sammen med Brian (Rasmussen, red.) og jeg, siger Claus Jensen.

Også Jan Jacobsen glæder sig over sin nye rolle og over at være tilbage på trænerbænken.

– Jeg har været rigtig glad i min rolle som transitionstræner for klubbens mange unge talenter, men jeg glæder mig også meget over, at jeg nu igen er helt tæt på førsteholdet. Jeg glæder mig til at bidrage og supplere vores i forvejen stærke team omkring holdet, siger Jacobsen.