Seneste nyt

Jakobsen: Stolt over muligheden for landsholdet

af

Ole Jakobsen er lykkelig for landsholdsudtagelsen, og han ser frem til at fortsætte sin positive udvikling.

Det var ikke hvem som helst, der i weekenden ringede til Ole Jakobsen. I den anden ende af røret var nemlig U18-landstræneren, og han kunne meddele Ole, at han var udtaget til U18-landsholdet.

Allerede i dag går turen derfor til landsholdssamling i Kroatien for vores 17-årige offensivsspiller, og det er en chance, som Ole naturligvis er lykkelig for.

– Jeg er rigtig glad og enormt stolt over at være blevet udtaget og for at få muligheden for at kunne trække landsholdstrøjen over hovedet. Det er kæmpestort for mig. Jeg glæder mig til turen, og så skal jeg ellers bare give den en kæmpe skalle og vise mig frem fra min bedste side, siger Ole Jakobsen, der som den ægte Nykøbing-dreng han er, naturligvis ikke forpassede chancen for at sende en tak til alle, der har hjulpet ham gennem tiden.

– Jeg er så taknemmelig overfor Nykøbing FC og alle de trænere, ledere og holdkammerater, der har været med til at få mig foreløbigt hertil. De har alle været med til at få det til at ske, og jeg vil have dem med i tankerne i Kroatien.

Ole Jakobsen står foreløbigt noteret for 12 førsteholdskampe og to mål i NFC.