Seneste nyt

Jakob Bonde glæder sig til OB-test

af

Fredag eftermiddag spiller Nykøbing FC årets første kamp, når OB gæster anlægget i NFC Syd. Jakob Bonde glæder sig til at prøve kræfter mod et Superliga-mandskab.

Nykøbing FC er små to uger henne i opstarten til forårssæsonen og om ganske få timer venter årets første træningskamp, når Superliga-mandskabet OB gæster NFC Syd.

Ifølge Nykøbing FC’s forsvarskrumtap Jakob Bonde er de første små to ugers træning forløbet rigtig godt, hvorfor truppen er klar til at tage hul på næste fase af opstarten.

– De første 10 dages træning er gået rigtig fint, og jeg synes, at folk er kommet tilbage i en rigtig god forfatning. Den første uge brugte vi på at mærke bolden igen, og så havde vi vores første fysiske test i mandags.

– Testen gik rigtig godt, og det er første gang, at hele holdet har ligget så tæt, som vi gjorde. Generelt er vi nu gået ind i en fase, hvor der skal lægges endnu mere på fysisk. Alt i alt har det været en rigtig god opstart indtil videre, siger Jakob Bonde.

Om få timer sparkes årets første træningskamp i gang, og ifølge Jakob Bonde er det da også så småt begyndt at krible lidt i fødderne for at komme i kamp igen.

– Jeg glæder mig selvfølgelig til at komme i kamp – det er trods alt det sjoveste. Specielt i de her måneder, hvor der er lidt lang tid til sæsonstart, så er det rart, at der kommer nogle træningskampe lidt tidligt i opstarten.

– OB er også en sjov modstander. Det er et hold fra Superligaen og et af de absolut bedste hold i Danmark – så det bliver en rigtig fed prøvelse.

– Vi skal bruge kampen til at få banket noget rust af og til at prøve nogle ting af i vores spil. Vi har gjort en masse ting rigtigt, som vi skal blive ved med at gøre, men det er klart, at der også skal prøves nogle nye ting af samtidig med, at folk skal ind og vise deres værd, fortæller Jakob Bonde.

OB indtager ved vinterpausen ottendepladsen i Superligaen, og Jakob Bonde glæder sig til at prøve kræfter med et etableret Superliga-mandskab, men understreger samtidig, at Nykøbing FC naturligvis går efter sejren.

– Vi går på banen for at vinde kampen, og det gør vi uanset kampens betydning, og hvem vi møder. Vi skal ud over stepperne og vinde kampen. Det bliver selvfølgelig utrolig svært – det ved vi godt – men vi er fortrøstningsfulde, og vi både håber og regner med, at vi kan matche OB.

Kampen mod OB fløjtes i gang klokken 13:00 og kan følges på vores Facebookside via livestream